به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، «ایرج حیدری» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون اقدامات گسترده ای در حمایت از تولید با برگزاری متناوب جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای پیگیری و حل مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی با اتخاذ تصمیمات عملیاتی صورت پذیرفته است.
وی افزود: فعال شدن بسیاری از واحدهای تولیدی غیرفعال و جلوگیری از غیرفعال شدن بسیاری واحدهای تولیدی و صنعتی نظیر کارخانه آلومینیوم المهدی بخشی از این تلاش ها بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: با اقدامات صورت پذیرفته در حمایت از کارخانه آلومینیوم المهدی، تعداد دیگ های این کارخانه از ۱۰۷ دیگ به بیش از ۲۰۰ دیگ فعال افزایش یافته است که با رشد ۱۶۰ درصدی فعالیت این واحد همراه بوده است.
حیدری ابراز داشت: تلاش های صورت پذیرفته شده از سوی استان برای جلوگیری از غیرفعال شدن کارخانه آلومینیوم المهدی، مورد تقدیر شورای عالی امنیت ملی کشور قرار گرفته است.
وی بیان کرد: با فراهم شدن شرایط رونق واحدهای تولیدی از بیکاری بسیاری از کارگران در هرمزگان جلوگیری بعمل آمد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان ادامه داد: در زمینه جذب تسهیلات اشتغال روستایی، هرمزگان در سطح کشور پیشتاز است.
حیدری همچنین بیان داشت: با تشکیل کمیته اقدام در استان هرمزگان به ابتکار اداره کل اطلاعات استان با حضور دستگاه های اجرایی و نظارتی تصمیمات به موقع و عملیاتی در حمایت از تولید اتخاذ شد که در سطح کشور بی سابقه بود.
وی اضافه کرد: جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به واسطه شرایط خاص سال ۹۸ برای پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی با رشد چشمگیری همراه بوده و اکثر مصوبات آن در حمایت از بخش تولید عملیاتی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: پروژه بزرگ صنعتی مادکوش با رفع موانع و مشکلات پیش روی آن و تامین برق، گاز، تسهیلات و مواد اولیه مورد نیاز آن آماده افتتاح و بهرهبرداری است.
حیدری افزود: با توجه به ابلاغ قانون مهم تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی از سوی بانک مرکزی به بانک ها، دستگاه های اجرایی و بانک ها این مهم را جهت اطلاع عموم برای بهره مندی از مزایای آن از طریق رسانه ها به ویژه رسانه ملی اطلاع رسانی نمایند.
وی بیان کرد: حمایت از رونق تولید و تسهیل تسویه بدهی تولید کنندگان به بانک ها و موسسات اعتباری مهمترین هدف ابلاغ قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی از سوی بانک مرکزی به بانک ها می باشد و این قانون تسهیل کننده مصوب مجلس شورای اسلامی در حمایت از بخش تولید است.
نظر شما