زائرانی در انتظار ایجاد راه دسترسی/ضرورت تسریع در بازسازی تنها پل دسترسی به امامزاده طالب بن علی(ع)

عملیات عمرانی بازسازی امام زاده طالب بن علی(ع) به دلیل تخریب تنها پل مسیر دسترسی ناتمام مانده است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ سیل 12 فروردین ماه خسارت های زیادی در حوزه زیرساخت ها در استان لرستان به همراه داشت و محرومیتی بزرگ در بسیاری ازمناطق محروم استان لرستان برجای گذاشت.

 

مناطق محرومی که از محرومیت تاریخی رنج می بردند هم اکنون در انتظار بازسازی اندک داشته های خود هستند.

 

به رغم اقدامات خوب خیرین، گروه های جهادی و دولت اما هنوز آثار زیادی از ویرانی های ناشی از سیل در بسیاری از مناطق استان لرستان برجای مانده است.

 

در این میان مساجد و اماکن مذهبی خسارت دیده از سیل دیده می شوند که هنوز اقدامی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

 

امامزاده ها مامن زائران دل سوخته اي هستند كه مردم به نيابت از امام معصوم دست در حلقه گره گشاي ضريح مقدس آنان مي زنند و با توسل يه آنان رحمت و مغفرت الهی را مي جويند .

 

امامزاده طالب بن علی (ع) در شهرستان پلدختر يكي از بقاع متبركه است که بارگاه این بقعه متبرکه در سیل فروردین ماه امسال در استان لرستان خسارت دیده است.

 

بارگاه ملکوتی این امازده  از سنگ و خشت ساخته شده و بسیاری قدیمی می باشد که در سیل فروردین ماه دچار خسارت شده است.

 

بقعه متبرکه امامزاده طالب بن علی(ع) شهرستان پلدختر در کیلومتر ده از آزادراه پل زال خرم‌آباد و در مجاورت روستای کرکی شهرستان پلدختر واقع شده است.


هر ساله هزاران زائر شيفته ائمه اطهار (ع) و ارادتمندان واقعي آنان ازمناطق مختلف استان لرستان و حتی برخی استان های همجوار به زیارت این بقعه متبرکه می روند.

 

به دلیل تخریب تنها پل مسیر دسترسی به این بقعه متبرکه امکان اجرای عملیات عمرانی در این بقعه متبرکه بوجود نیامده است.

 

در حال حاضر عملیات ریزش برداری مسیر توسط اداره کل امور عشایر استان و عملیات احداث این پل به همت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در مرحله احداث این پل به همت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در مرحله احداث " عرشه " قرار گرفته است.

 

معاونت بهره وری اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان افزود: بقعه متبرکه امامزاده طالب بن علی(ع) پلدختر از جمله بقاعی است که از جهت ساختمان در وضعیت مناسبی نبوده و فاقد درآمد و بنیه مالی هستند.

 

« مسلم رضایی پور» اظهار داشت: بازسازی این بقعه متبرکه در دستور کار امسال این معاونت جهت بازسازی و احداث بنا قرار گرفته‌اند.

 

وى افزود: با بازشدن مسیری دسترسی، عملیات عمرانی در این بقعه متبرکه در چند مرحله انجام خواهد شد.

 

رضایی پور بیان کرد: اين بقعه علی‌رغم قرارگیری در این منطقه گرمسیری دارای جاذبه‌های گردشگری شامل چشمه، درختان میوه کوهی، طبیعتی بکر و ... بوده که با احداث این بقعه متبرکه و فراهم سازى حداقل امکانات رفاهی مکان مناسبی برای زائران و گردشگران و مسافران مسیر آزاد راه خرم‌آباد - پل زال خواهد بود.

 

تاکنون اعتباری برای بازسازی مساجد و بقاع متبرکه سیل زده لرستان پرداخت نشده است

 

معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان در ادامه با بیان اینکه سیل 12 فروردین ماه امسال بیش از 30 میلیارد تومان به مساجد و اماکن مذهبی استان خسارت وارد کرد، افزود: سیل امسال به بیش‌ از ۴۰ بقعه متبرکه، مسجد و موقوفه لرستان خسارت وارد کرده است.

 

رضایی پورادامه داد: این اماکن شامل ۱۰ باب بقعه متبرکه، 26باب مسجد و شش باب حسینیه در سطح استان است که در مجموع بیش از سی میلیارد تومان خسارت به این اماکن وارد شده است.

 

وی تصریح کرد: آسیب‌ها در اماکن متبرکه استان به‌صورت‌های مختلف از آب گرفتگی تا تخریب کامل را شامل می‌شود که بیشترین تخریب‌ها، در مساجد روستاهای مسیر رودخانه کشکان در سطح شهرستان پلدختر انجام گرفته است.


رضایی‌پور با بیان اینکه در سیل 12 فروردین ماه 18 مسجد استان به صورت کامل تخریب شدند، افزود: تاکنون بابت جبران خسارت ریالی پرداخت نشده است.

 

معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان ادامه داد: از طریق اوقاف و امور خیریه اعتباری حدود 100 میلیون تومان  برای مساجد پلدختر و معمولان هزینه شده است.

کد خبر 885099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha