نيروهاي مسلح   در خصوص انتخابات باید  نقش خود را تبیین شاخص های انقلابی به خوبی ایفا کنند

حجت الاسلام سعيدي گفت: نيروهاي مسلح مي بايست با رعايت چارچوب قانون در خصوص انتخابات، نقش خود را در جهت روشنگري، تبيين شاخصه هاي انقلابي و جهادي و تبيين مولفه هاي شايستگي يك نماينده در تراز انقلاب به خوبي ايفا كنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي وزارت دفاع، گردهمایی سالیانه مدیران ارشد روحانی با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، روسای سازمان های عقیدتی سیاسی نیرووهای مسلح و نماینده ولی فقیه در سپاه، روسای پیشین سازمان های مذکور از جمله حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز و مسئولان ارشد روحانی نیروهای مسلح به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد.

 

حجت الاسلام سعيدي رئيس دفتر عقيدتي سياسي فرمانده معظم كل قوا با حضور در همايش ساليانه مديران ارشد روحاني نيروهاي مسلح كه به ميزباني وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح برگزار شد ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام شهادت صديقه اطهر حضرت فاطمه (س) و همچنين درود به ارواح مطهر و پاك شهدا به ويژه شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني و همرزمانش به تبيين چالش هاي نظام و چيستي وچرايي تدابير مقام معظم رهبري(مدظله العالي) به مسئله جايگاه رهبري و چالش ها،‌علل مداراي رهبري، چرايي و چگونگي تاييد كانديد ها در شوراي نگهبان و سهم مردم در كارآمدي مجلس شوراي اسلامي و قوه مجريه پرداخت.

 

حجت الاسلام سعيدي با تبيين جايگاه رهبري در مواجه با چالش هاي نظام گفت: براي پاسخ به اين مسئله و درك علل آن بايد تاريخ اسلام را ورق زد و ريشه ي اختلافات پيامبر(ص) با ابوسفيان، اميرالمومنين حضرت علي(ع) و معاويه،‌مشروعه خواهان و مشروطه خواهان و حتي ريشه اختلافات آيت ا... كاشاني و مصدق و امام خميني(ره)  و بني صدر را بررسي كرد و دريافت كه پيام رهبران الهي و ديني در يك راستا بوده است و اين دیگران بوده اند كه از خطوط و صراط مستقيم ارزش هاي اسلامي عدول كرده اند.

 

وي در ادامه  با بيان اينكه وضعيت امروز نظام اسلامي بسيار متفاوت از دوران رهبري امام خميني (ره) است با تشريح تفاوت هاي عصر نبوي با عصر علوي گفت: پيامبر طيب دوار بود و براي توحيدي كردن جامعه در بين مردم حضور مي يافت و پايه هاي دين و شريعت را در جامعه اسلامي پياده سازي مي كرد اما در عصر علوي اين مردم هستند كه بايد در گرد امام عصر خود حاضر و از او تبعيت مي كردند.

 

حجت الاسلام سعيدي كفر پنهان و آشكار را يكي ديگر از تفاوت هاي دو عصر نبوي و علوي عنوان كرد و گفت: كفر علني و آشكار در زمان پیامبر اکرم (ص)جاي خود را به كفر پنهان در زمان امیرالمونین (ع) داد و اين موضوع شرايط را در زمان اين امام همام بسيار دشوار و پيچيده كرد.

 

وي همبستگي بين خواص را از تفاوت هاي ديگر دو عصر علوي و نبوي عنوان كرد و اظهار داشت: بعد از رحلت پيامبر خواص با تغيير رفتار خود  و مطالبات و انتظارات دنيايي خود حكومت اسلامي را با چالش هاي ديگري روبرو ساختند.

 

رئيس دفتر عقيدتي سياسي فرمانده معظم كل قوا با بررسي سطوح متفاوت اختلاف و جبهه بندي نفاق در دو عصر نبوي و علوي با اشاره به دوران رهبري بنيانگذار كبير انقلاب شكوهمند اسلامي گفت: امام رحمت ا.. قبل از پيروزي انقلاب با رژيمی روبرو بود كه معيار و ملاك رفتار و عملكرد آن كاملا مشخص بود؛ اما پس از پيروزي انقلاب،  امام (ره) با جبهه اي از نفاق مواجه بود كه فقط در  ظاهر موافق حكومت بودند و ظاهراً از ارزش هاي اسلام دفاع مي كردند.

 

حجت الاسلام سعيدي  با تبيين اختلافات دو عصر نبوي و علوي با اشاره به دوران امامین انقلاب تصریح کرد: اگر تفاوت هاي دوران دو عصر صدر اسلام و همچنين رهبري امام راحل و حضرت امام خامنه اي به درستي تبيين مي شد بسياري از سؤالات و ابهامات در خصوص جايگاه رهبري و نقش امام خامنه اي بروز و ظهور پيدا نمي كرد.

 

رئيس دفتر عقيدتي سياسي فرمانده معظم كل قوا فشار و تحريم آمريكا و هم پيمانش عليه ايران، تغيير راهبرد آمريكا از نبرد سخت به نرم، تغيير راهبرد آمريكا از جنگ تمدني به جنگ درون تمدني، بروز جنگ هاي مهم منطقه اي، بيداري اسلامي، بحران داعش و تروريست گسترده منطقه اي، متغير هاي داخلي و تفاوت مطالبات مردمي، تغيير نسل مخاطبين، تحول سيستم ارتباطات و ظهور شبكه هاي اجتماعي و فضاي مجازي، تغيير در وضعيت خواص، تغيير در وضعيت حوزه هاي علميه و ظهور چهره هاي جديد مخالف نظام،  خروج عربستان از لاك محافظه كارانه و مخالفت علني با تشيع، جنگ نرم و نفوذ، فراز و فرود در موضوع هسته اي و تبعات آن ودرنهايت سكوت خواص همراه نظام را از مهمترين تفاوت هاي عصر امام و رهبري امام خامنه اي(مدظله العالي) بر شمرد.

 

وي با بيان دلائل انعطاف رهبران ديني در شيوه حكومت خود،‌ وضعيت و جايگاه خواص، ميزان حضور مردم، ميزان تهديد متوجه حاكميت دين و شريعت،وضعيت دشمن،‌افكار عمومي، مصالح نظام و كشور و ساختار دموكراسي نظام را از مهمترين مولفه هاي تأثير گذار در شيوه رهبري رهبران ديني عنوان كرد.

 

حجت الاسلام سعیدی در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به انتخابات مجلس شوراي اسلامي با تشريح عملكرد شوراي نگهبان در بررسي شرايط كاندايداها براي ورود به مجلس تصريح كرد: شوراي نگهبان فقط مسئول بررسي صلاحيت كانديدادها است اما مردم مي بايست با بصيرت،‌درك شرايط،توجه به روحيه انقلابي و جهادي كانديداها، شايستگي كانديداها را به درستي ارزيابي تا اصلح ترين افراد به مجلس راه پيدا كنند.

 

رئيس دفتر عقيدتي سياسي فرمانده معظم كل قوا با بيان اينكه سردار سرافراز اسلام سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني در دوران حيات خود لرزه بر تن نظام سلطه انداخت و درزمان شهادتش نيز منشأ آثار خير و بركت براي نظام  و جامعه اسلامي شد گفت:‌ مردم بايد فردي را براي كرسي مجلس و حتي قوه مجريه برگزينند كه با روحيه انقلابي لرزه بر تن دشمن اندازد و وراي جهت  گيري هاي سياسي هدفش دفاع از ارزش هاي اسلام باشد.

 

وي افزود: نيروهاي مسلح نيز مي بايست با رعايت چارچوب قانون در خصوص انتخابات،  نقش خود را در جهت روشنگري، تبيين شاخصه هاي انقلابي و جهادي و تبيين  مولفه هاي شايستگي يك نماينده در تراز انقلاب به خوبي ايفا كنند./

کد خبر 884981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha