فرهنگ معرفتی عاشورا برای نسل جوان و نوجوان تبیین شود

رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان دزفول، خواستار توجه بیشتر به تبیین فرهنگ معرفتی عاشورا برای قشر نوجوان و جوان کشور و به ویژه دانش‌آموزان شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مهدی ابوماهیگیر، رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان دزفول، در جمع برخی از اعضای انجمن‌های اسلامی این شهرستان گفت: امروز همه عالم فهمیده‌اند که راه آزادی و استقلال و سعادت در فرهنگ شهادت و هیهات مناالذله‌ای است که طلایه‌دار و معلم بزرگ آن حضرت حسین بن علی(ع) است.

 

وی با بیان اینکه بدون شک ریشه انقلاب‌های اخیر و عمق استراتژیک بیداری اسلامی و جهانی از مکتب حضرت سیدالشهدا نشأت گرفته است، افزود: امروز نه تنها همه مسلمانان جهان از هر نژاد و طایفه و فرقه بلکه انسان‌های آزاده دریافته‌اند که تنها راز نجات بشریت در لبیک به ندای حسین بن علی(ع) و ولی زمان است.

 

وی تصریح کرد: نسل کسانی که اطاعت بی‌چون و چرا از یک فاسق فاجر مستبد را در مقام حکومت، بر خود واجب و مخالفتش را حرام می‌پنداشتند، اینک در میدان‌های التحریر و لؤلؤ و... نسل یزید و معاویه را با خفت از اریکه قدرت پایین کشیده‌اند و حتی در قلب اروپا و آمریکا فریاد ظلم‌ستیزی از جنبش‌های مردان و زنان آزاده شنیده می‌شود.

 

رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان دزفول، خاطرنشان کرد: قدر مسلم ظهور حضرت حجت(عج) و ولی‌زمان هم نیازمند تمهید یک جامعه جهانی است که آموخته باشند فرهنگ و مکتب حسینی یگانه راه نجات و سعادت آنهاست.

 

وی با انتقاد از کم توجهی به ریشه‌های این نهضت و درس‌های جهانی آن در نسل کنونی، بیان کرد: نهضت حسینی به عاشورا ختم نمی‌شود بلکه از عاشورا آغاز می‌‌شود، در مکتب حسین کربلا به گستره زمین است و عاشورا به وسعت زمان و امروز نسل عاشورایی مردم مسلمان و آزادگان جهان استمرار این راه و رهروان این حرکت عظیم هستند، از انقلاب عظیم ایران اسلامی گرفته تا انقلاب‌های منطقه و حرکت‌های جهانی شاهدی روشن بر این ادعاست؛ این معنای واقعی کل یوم عاشورا و کل ارض کربلاست.

 

ابوماهگیر، با بیان اینکه محبتی که از روی احساس صرف و خالی از معرفت بوده نه تنها دارای آسیب است بلکه بسیار خطرناک نیز می باشد، توضیح داد: چرا که ریشه اصلی محبت در احساسات و اوهام نیست بلکه در معرفت می باشد.

 

وی اذعان داشت: افراط در برخی مداحی‌ها با آهنگ و سبک‌های غیرقابل قبول و بی‌توجهی به مسئله تبلیغ دینی و منبر به عنوان یک رسانه قوی، نه تنها به تبیین و استمرار نهضت حسینی کمک نمی‌کند که در برخی موارد به تضاد با این مکتب می‌رسد.

 

وی یادآور شد: شوری که در برخی مجالس مشاهده می شود اگر زائیده شعور و معرفت حسینی باشد بسیار ارزشمند و قیمتی است ولی اگر از این معرفت تهی باشد زائیده هوس و احساس درونی و آفت زاست.

 

رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان دزفول، عنوان کرد: تربیت در نظام آموزشی باید به گونه‌ای باشد که در تبیین معرفت راه و مرام اهل‌بیت(ع) نسلی از سربازان راستین حضرت حجت(عج) را برای قیام عاشورایی آخرالزمان آماده کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 88426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha