خبرگزاری شبستان - شیراز: حدود ۱۰ سال از کلنگ زنی بیمارستان فوق تخصصی جهرم می گذرد که همچنان بهره برداری از آن با اما و اگرها رو به رو است. در این مدت مسئولان بسیاری از این پروژه بازدید کرده و هر کدام قول پیگیری و تسریع در تکمیل آن را داده اند. این پروژه که ابتدا با ۲۰۰ تخت شروع به احداث شد در ادامه و بر اساس نیازهای موجود شهرستان و افرادی که از شهرهای همجوار به مراکز درمانی جهرم مراجعه می کنند به ۳۱۰ تخت خواب ارتقا پیدا کرد. بیمارستان فوق تخصصی جهرم که در زمینی به مساحت ۲۲ هزار متر مربع و اعتباری بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان در حال ساخت است به عنوان دومین بیمارستان فوق تخصصی استان فارس مطرح است. زمین ۳۰ هکتاری این پروژه را خانواده مرحوم خواجه پور از خیران محلی جهرم تامین کرده و در کنار بیمارستان، مرکز جراحی قلب، مرکز آی وی اف و... نیز در ساختمان های جداگانه در حال ساخت است.
این پروژه که از سال ۸۷ آغاز به ساخت شده همچنان در حال تکمیل است و هر سال نیز از سوی مسئولان زمان و تاریخی برای بهره برداری از آن اعلام می شود اما سال ها از اجرای آن گذشته و هنوز مردم شهرستان جهرم چشم انتظار بهره برداری از این بیمارستان هستند.
تاکنون تمام وزیران بهداشت و درمان از زمان دولت یازدهم و دوازدهم و همچنین دولت دهم از پروژه بیمارستان فوق تخصصی جهرم بازدید کردند و به غیر از آن مدیرانی از وزارت بهداشت و همچنین وزیر و معاونان مسکن و شهرسازی که متولی ساخت این پروژه هستند نیز در حاشیه سفر خود به جهرم از نزدیک روند ساخت بیمارستان را مشاهده و وعده تکمیل و بهره برداری از آن را در آینده نزدیک داده اند.
با وجود پیشرفت حدود ۹۰ درصدی بیمارستان سیدالشهدای جهرم اما حلاوت آن زمانی به کام مردم شیرین می شود که پروژه به بهره برداری رسیده باشد.
بهره برداری از بیمارستان جهرم در سال آینده
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم بزرگترین هدف این دانشگاه اتمام سریع تر بیمارستان ۳۱۰ تخت خوابی این شهرستان است. «محمد رحمانیان» با اشاره به اینکه مردم توقع دارند این پروژه هر چه سریع تر به بهره برداری برسد، افزود: انتظار است که وزارت مسکن و شهرسازی که مجری این پروژه است برای تسریع در روند تکمیل آن کمک بیشتری کند.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت حمایت های بسیار خوبی برای احداث این بیمارستان در زمینه استخدام پرسنل، تامین تجهیزات و... داشته است، گفت: به محض تکمیل بیمارستان این قول را می دهیم که در حداقل زمان ممکن پروژه تجهیز و مورد بهره برداری قرار بگیرد.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم این پروژه با تلاش و حمایت وزرات بهداشت و مسکن و شهرسازی تا ابتدای سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.
مشکلات مالی و اعتباری از دلایل عمده عدم تکمیل این پروژه بزرگ درمانی در جهرم است. پروژه ای که با وجود هزینه های زیاد اما به دلیل گستردگی آن نیازمند تزریق اعتبار است.
مدیرکل دفتر توسعه و منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت که به منظور بررسی مشکلات این پروژه به جهرم سفر کرده نیز گفته است که اتمام بیمارستان ۳۱۰ تخت خوابی جهرم بستگی به تلاش سازمان مجری طرح در وزارت مسکن و شهرسازی و همچنین نحوه تامین منابع آن در سازمان مدیریت و برنامه و بودجه کشور دارد.
«امیر ساکی» با اشاره به پیگیری مکرر و مداوم مسئولان شهرستان جهرم برای افتتاح هر چه سریع تر این پروژه درمانی اذعان کرده که با تلاش مضاعف پیمانکار طرح امکان بهره برداری از آن تا اوایل سال آینده دور از انتظار نیست.
در این مجموعه ۵۰ واحد اقامتی و یک آشپزخانه به منظور ارائه خدمات به همراهان بیمار نیز در حال احداث است که مشکلات مراجعه کنندگان که پیش از این به علت نبود فضای اسکان با آن رو به رو بودند را به حداقل می رساند.
معاون توسعه وزیر بهداشت نیز که در سفر به شهرستان جهرم در روند اجرای این پروژه قرار گرفته گفته است که تا کنون جلسات متعددی برای افتتاح هر چه سریع تر بیمارستان فوق تخصصی جهرم در وزارت بهداشت تشکیل شده است.
«سید کامل تقوی نژاد» همچنین عنوان کرده که پس از بازدید نمکی وزیر بهداشت از این پروژه، ماموریت ویژه به بخش های مالی، بودجه و فنی برای کمک به تکمیل آن داده شده است.
شهرستان جهرم و خفر دارای سه بیمارستان با ۴۰۰ تخت است که با تکمیل بیمارستان سیدالشهدا علاوه بر اضافه شدن امکانات و تجهیزات جدید تعداد تخت های بیمارستانی نیز به ۷۰۰ عدد افزایش پیدا می کند.
گزارش: مهدی رحمانیان
نظر شما