به گزارش خبرگزاری شبستان: حجتالاسلام والمسلمین «حبیبرضا ارزانی» در همایش رؤسا و سرپرستان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه این نهاد انقلابی و مردمی همواره برای ایجاد انسجام و وحدت در کشور و پاسداشت ایامالله تلاش میکند اظهارداشت: مناسبتهای ویژه و ایام الله ارزشمندی در طول سال در کشور برگزار میشود که اوج و قله این مناسبتها، دهه فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن است که باید هر ساله آن را گرامی بداریم و بزرگداشت آن را تا رسیدن پرچم انقلاب به دست صاحب اصلی آن، برگزار کنیم.
رییس کارگروه فرهنگی هنری مساجد دهه فجر انقلاب اسلامی با تبیین و تشریح جنبههای نظری و تاثیرات بینالمللی انقلاب اسلامی بر اساس آیات و روایات قرآنی گفت: اولین قدم استکبار جهانی، ایجاد تفرقه میان فرقهها و جوامع است و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با برگزاری مراسم و مناسبتها، موجب ایجاد وحدت و جلوگیری از تفرقه میان مردم از طریق برگزاری مراسم میشود. همچنین حضور حداکثری مردم در مراسم با هر گرایش و سلیقهای که هستند از دیگر فعالیتهای ارزشمند شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است و شرایطی را فراهم میکند که در بستر مراسم و مناسبتها که اوج و قله آن ۲۲ بهمن است، همه اقشار وگروهها با انسجام و همبستگی حضور حداکثری داشته باشند و هیچ قشر و گروهی نادیده گرفته نمی شود.
وی افزود: انقلاب متعلق به گروه خاصی نیست و هر فرد و گروهی میتواند در کنار مردم، موثر و نقشآفرین باشد و این وظیفه خطیری است که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به خوبی در سطح کشور ایفا میکند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد با اشاره به اینکه انقلابی که امام خمینی(ره) در ایران رقم زد، امروز به اقصی نقاط جهان تسری پیدا کرده و موجی را در جهان ایجاد کرده است گفت: نگاه ما در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی وکارگروههای دهه فجر انقلاب اسلامی، باید فراتر از یک نگاه سازمانی و بر منبای مقابله با یک جنگ نرم جهانی باشد. چرا که حفظ نظام در گرو به صحنه آمدن مردم است و حضور مردم پشتوانه این تفکرجهانی است که برای مقابله با دشمن به آن نیازمندیم و باید در راستای حفاظت از این تفکر و پشتوانه مردمی تلاش کنیم.
وی در خصوص برنامههای دهه فجر کارگروه مساجد افزود: در این کارگروه ۱۶ دستگاه عضو هستند و امسال تمامی فعالیتهایی که در خصوص دهه فجر انقلاب اسلامی در استانهای کشور صورت میگیرد در سامانهای ثبت می شود.
حجتالاسلام ارزانی اضافه کرد: قریب به ۷۹ هزار مسجد فعال در زمینههای فرهنگی و تبلیغی در کشور داریم. مساجد اهل سنت نیز در زمینههای فرهنگی بسیار فعال هستند و برنامههای مساجد در سطح ملی و حتی بینالمللی به مناسبت دهه فجر برنامهریزی شده است که به طور دقیق و منسجم در این سامانه ثبت و بارگذاری می شود.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: مساجد در روستاها بسیار فعال هستند و در شهرها به دلیل وجود فرهنگسراها، خانههای فرهنگ و سایر مراکز فرهنگی، فعالیت مساجد تا حدودی کمتر شده است. اما بسیاری از مساجد فعال هستند و برنامههای متعددی را برای دهه فجر تدارک می بینند.
حجتالاسلام ارزانی در ادامه اظهار داشت: تلاش داریم تمامی فعالیتهایی که در حوزه دهه فجر در سراسر کشور برگزار میشود در دو بخش اختصاصی و عمومی با مشارکت مردم اجراییکنیم و این برنامهها در قالب های مختلف فرهنگی و تبلیغی از جمله تشکیل گروههای سرود، برگزاری مسابقات کتابخوانی، اعزام مبلغ و مبلغه، برگزاری نمایشگاه و مسابقات قرآنی، اجرای برنامه میز خدمت در برخی مساجد، برنامه ۱۰ شب۱۰ مسجد و بسیاری برنامههای دیگر، با همکاری دستگاههای مختلف عضو این کارگروه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اجرایی می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سالهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسجد همواره یک سنگر تلقی میشد و یکی از ویژگیهای انقلاب ما، مسجد محور بودن آن است و در حفظ و پاسداشت آن نیز مساجد نقش ویژه ای بر عهده دارند.
منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور
نظر شما