به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: «شکور امیدی» با اشاره به افزایش بیماری دیابت در کشور بیان کرد: 10 درصد از جمعیت کشور مبتلا به دیابت هستند و شیوع این بیماری روز به روز در حال افزایش است.
رییس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور ادامه داد: در صورتی که بیماران دیابتی به خوبی کنترل، درمان و شناسایی شوند هزینه چندانی برای نظام بیمه و سلامت تحمیل نخواهد کرد درغیر این صورت عوارض ناشی از این بیماری نظیر پیوند کلیه، قطع عضو و ... مشکلات بسیاری را هم برای بیماران و سازمانهای بیمهگر به دنبال خواهد داشت.
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور با اشاره به اینکه از 8 میلیون بیمار مبتلا به دیابت در کشور، 3 میلیون و 600 هزار نفر عضو این انجمن هستند، افزود: حدود 10 درصد از این افراد یعنی 360 هزار نفر بی بضاعت بوده و نیاز به بیمه حمایتی و تکمیلی دارند. در همین راستا طی تفاهمنامهای با بیمه آتیهسازان حافظ تاکنون 100 هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتهاند که با کمک خیرین ازافراد بی بضاعت حمایت میشود.
امیدی تاکید کرد: ما در انجمن دیابت در تلاش هستیم که بیماری دیابت را به نحوی کنترل کنیم که وارد فازهای خطرناک نشوند که همین موضوع باعث جلوگیری از خسارت به سازمانهای بیمهگر میشود.
عضو شورای سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور بزرگترین سازمان مردم نهاد کشور است که با 25 سال سابقه در 31 استان نمایندگی دارد. هدف ما در انجمن حمایت از افراد بی بضاعت است لذا امیدواریم در شرایط خاص کشور که بیماران دیابتی نیاز به حمایت دارند تعداد بیمهشدگان تکمیلی را افزایش دهیم.
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور از اقدامات سازمان بیمه سلامت در جهت حمایت از بیماران دیابتی به خصوص در بخش دارو و بستری ابراز رضایت کرد و افزود: در حال حاضر تمام تلاش سازمانهای مردم نهاد، سازمانهای بیمهگر، وزارت بهداشت و مجلس باید در جهت افزایش رضایتمندی باشد تا بیمار جز رنج بیماری رنج دیگری نداشته باشد.
نظر شما