انتقال تجارب کانون‌های مساجد  در سایه طرح ملی «فهما»  تحقق می‌یابد

حجت الاسلام رضایی با تاکید بر اینکه انتقال تجارب و تخصص کانون های مساجد در سایه طرح ملی فهما تحقق می یابد، گفت: باید کانون های فرهنگی هنری به امکانات و تکنولوژی روز مجهز شوند تا زمینه جذب و گرایش جوانان به مساجد باشند.

حجت الاسلام «احمد رضایی» در گفتگو با خبرنگارشبستان در بیرجند با بیان اینکه در سال های اخیر شاهد رشد چشمگیر فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد هستیم، اظهار داشت: این کانون ها از ملزومات مساجد در کنار سایر بخش‌های هستند که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت می کنند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه البته کانون های فرهنگی و هنری مساجد تا رسیدن به مطلوب فاصله دارند، افزود: باید این کانون‌ها جامعه هدف و مخاطب خود را به خوبی بشناسند و جاذبه ارائه برنامه ها و خدماتشان به مخاطبان افزایش یابد تا در جذب نوجوانان و جوانان موفقیت های بیشتری داشته باشند.

 

حجت الاسلام رضایی با تاکید بر اینکه کانون های فرهنگی و هنری در مساجد حلقه وصلی می شوند که بسیاری از ظرفیت ها، پتانسیل ها و جوانان را دور هم جمع می کنند، پیشنهاد داد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید علاوه بر فعالیت های عمومی به سمت انجام فعالیت های تخصصی حرکت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه امروز دشمن با راه اندازی گسترده شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی تلاش در سوق دادن جوانان به برنامه های مغایر با فرهنگ و دین ما دارد، افزود: باید کانون های فرهنگی هنری مساجد به امکانات و تکنولوژی روز مجهز شوند تا زمینه جذب و گرایش جوانان به مساجد باشند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر برآورده کردن نیازهای نسل جوان در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی مختلف و انجام فعالیت های پژوهش محور می تواند زمینه ساز جذب و نگهداشت جوان در مساجد شود.

 

حجت الاسلام رضایی به اجرای رویداد ملی فهما اشاره کرد و گفت: در این راستا کانون های مساجد از فعالیت های یکدیگر مطلع خواهند شد و یک رقابت سالم بین آنان ایجاد می شود.

 

وی تاکید کرد: انتقال تجارب و تخصص کانون های فرهنگی و هنری مساجد برای هرچه بهتر شدن فعالیت ها در سایه طرح ملی فهما تحقق می یابد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه رویداد ملی فهما برکات بسیار خوبی خواهد داشت، افزود: با راه اندازی سامانه فهما، نسل جوان آموزش عملی برای استفاده از رسانه های روز را می‌بینند و یک فضای وسیعی برای تبلیغ در حوزه دین و جوانان ایجاد خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش؛ یکپارچه‌سازی اطلاعات در سطوح مختلف استانی، شهرستانی، کشوری، بررسی و ارزیابی وضعیت موجود کانون‌ها و خدمات ارائه شده از نظرکمی و کیفی، تقویت و تسهیل ارتباط بین کانون‌ها، دبیرخانه‌ها و ستاد در مناطق مختلف کشور از جمله اهداف راه‌اندازی سامانه «بچه های مسجد» است.

 

همچنین، ایجاد شبکه اطلاع رسانی و ارتباطی بین کانونی، آشنایی کانون‌های از فعالیت‌ها خدمات و دریافت خدمات از یکدیگر، شفاف‌سازی فعالیت‌های فرهنگی - هنری و اجتماعی، آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی با هدف تخصصی کردن بخش‌های کانونی و بهینه‌سازی کیفیت ارائه خدمات در کانون‌های مساجد از دیگر اهداف سامانه بچه‌های مسجد است.

 

امتیازات کسب شده کانون‌های فرهنگی هنری در رویداد ملی فهما منجر به انتخاب روستای برتر، شهر برتر، شهرستان برتر و استان برتر می شود و استانی که کانون های آن بالاترین رتبه را کسب کنند به عنوان پایتخت فهما در شب میلاد حضرت زهرا(س) معرفی خواهد شد.

 

 

کد خبر 884116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha