حجت الاسلام سید رضا اکرمی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد آغاز دهه پنجم انقلاب و اولویت های نظام جمهوری اسلامی در سالگرد پیروزی انقلاب گفت: مقایسه انقلاب اسلامی ایران با انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب اکتبر شوروی، انقلاب الجزایر و عراق و انقلاب های دیگر هم از نظر محتوا و شکل متفاوت است.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری افزود: محتوای انقلاب اسلامی ایران خلاصه می شود در جمهوری اسلامی یعنی حاکمیت دین و مردم که ما در انقلاب های دیگر این دو را در کنار یکدیگر نمی بینیم؛ به همین جهت جمهوری اسلامی حقیقت جدیدی را در میان نظام های دنیا از نظام های شرقی و غربی به وجود آورده است.
نماینده دورههای دوم، سوم، چهارم، پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نکته بعد موضوع حضور دایمی مردم در ادامه انقلاب است. امام راحل در سال اول پنج انتخابات را برگزار کردند که در موضوع رفراندوم، خبرگان، قانون اساسی، مجلس و ریاست جمهوری بوده است که این پنج انتخابات در هیچ کشور انقلابی دنیا به چشم نمی خورد و سراغ نداریم.
دبیر سابق جامعه وعاظ تهران گفت: در همین پنج انتخابات مطرح شده است که رای مردم اصل نظام است. درست است که شورای نگهبان صلاحیت ها را بررسی می کند و بر آن نظارت دارد اما اصل رأی مردم است که شرکت می کنند و شرکت کرده اند. شرکت مردم در بیش از 30 انتخابات بالاترین رأی را در کل جهان نشان می دهد؛ این حرف اول است که اصولا انقلاب اسلامی از نظر شکل و ماهیت با انقلاب های دیگر متفاوت است.
حجت الاسلام اکرمی ادامه داد: در طول چهل سال وجدانا یک سال را سراغ نداریم که با دشمن مواجه نبوده باشیم، چه جنگ تحمیلی و چه پس از آن جنگ اقتصادی و تبلیغاتی و یا تحریم ها و امثال آن اما جمهوری اسلامی توانسته است در عین حال که جمهوری اسلامی را اداره می کند در مقابل دشمن و توطئه های آنان بایستد البته شهید و جانباز و آسیب های زیادی در این راه دیده اما توانسته است از تمام این موانع عبور کند که البته این نکته بسیار مهمی است.
وی خاطرنشان کرد: در دهه پنجم پیروزی انقلاب اسلامی ما باید همان راهی را که در ایجاد و تداوم انقلاب تاکنون ادامه داده ایم در همان مسیر استمرار پیدا کنیم تا در یک مثلث مکتب یعنی اسلام، ولایت یعنی رهبری، ملت یعنی مردم حرکت کنیم. در فلسفه می گویند علت موجده می تواند علت مبدیه هم باشد یعنی آنچه که باعث ایجاد انقلاب شده است، می تواند باعث تداوم انقلاب هم شود و صد البته باید در دهه پنجم بیشتر بر این نکات مخصوصا در رابطه با اقتصاد باید توجه کنیم.
وی گفت: دشمن نکات بسیار زیادی را علیه ما تجربه کرده و در جنگ تحمیلی، تحریم و جنگ اقتصادی موضوعات بسیاری را از ما آموخته است و به حمدالله تمام این موارد آنها را به هدف نرسانده و لذا فشار بر روی مسایل اقتصادی وارد کردند؛ به همین جهت ما باید در درون خود به خودکفایی برسیم و به خودگردانی اتکا کنیم و خود از وابستگی به نفت برای بودجه نجات دهیم و هرچه می توانیم در تولید و صادرات غیر نفتی اهتمام بورزیم تا بتوانیم از پس مشکلات برآمده و راه حل های مورد نیاز را ارایه دهیم./
نظر شما