«حمیدرضا ناهیدی فرد» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: اشتراکگذاری تجارب فعالان مساجد، ایجاد منبعی عظیم برای تولید دانشهای بومی، ارتقای توان شناسایی نیازها و حل مسائل و مشکلات فرهنگی اجتماعی، کمک به سیاستگذاران و مدیران فرهنگی کشور برای تصمیمگیری صحیح و دقیق، ایجاد فضای رقابتی بین کانونها، هماهنگی و انسجام در آنها، استفاده بهینه و بهتر از فضای مجازی، مدیریت بهتر، نشاط آفرینی و تحولگرایی از جمله اهداف راهاندازی« فهما» می باشد .
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی مساجد استان همدان افزود: این رویداد با هدف به کارگیری خلاقیتهای فرهنگی و هنری در قالب شاخصهای هشتگانه شامل؛ قرآن و عترت، کتاب و کتابخوانی، شبکهسازی و هنر متعالی، فضای مجازی و رسانه، غنیسازی اوقات فراغت و خلاقیت و نوآوری ارزیابی میشود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در راستای معرفی پایتخت فهما در کشور است، افزود: با توجه به اینکه فضای مجازی فرصتی برای بروز و شناسایی استعدادهای بچه های مسجدی است پس باید از این فضا در راستای پویایی و تحرک بین کانونهای فرهنگی و هنری استفاده کرد.
ناهیدیفر با اشاره به اینکه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد می توانند با جذب جوانان و نوجوانان در راستای تربیت دینی نسل جوان و بصیرت افزایی گامهای موثر را بردارند، تقویت و تزریق فرهنگ دینی به جامعه را یکی از رسالتهای کانونهای فرهنگی و هنری عنوان کرد و گفت: بایستی اهداف رویداد ملی "فهما" برای همه اقشار جامعه بیان شود.
وی در ادامه به ثبت فعالیت ها توسط کانونها در سامانه زیست بوم مجازی بچه های مسجد اشاره کرد و اعلام کرد: بیش از 34 هزار نفر از اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان عضو سامانه بچه های مسجد هستند.
نظر شما