مردم باید از ارزانترین و کوتاه ترین مسیر، خدمات الکترونیکی دریافت کنند

روحانی با تاکید بر اینکه مردم باید از ارزانترین و کوتاه ترین مسیر، خدمات الکترونیکی دریافت کنند و آنان را نباید در راهروهای ادارات و سازمان ها سرگردان کرد، اظهارداشت: تمام تلاش ما از ابتدای دولت یازدهم ، ایجاد و تقویت دولت الکترونیک و حذف کاغذ بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حسن روحانی روز سه شنبه (اول بهمن) در جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات گفت: کارهای زیادی در این مدت  انجام شده است. کارت ملی را هوشمند کردیم و 2 الی 3 ساعت وقت مردم را گرفتند تا کارتی را صادر کنند اما متاسفانه شاهدیم همچنان مردم برای مراجعه به برخی ادارات، ناچارند چندین برگ کپی مدارک همراه خود ببرند.

رئیس جمهوری اظهارداشت: این کارت ملی هوشمند درست شده که دیگر کپی مدارک از مردم نخواهند و با یک شماره کارت ملی همه اطلاعات مورد نیاز، قابل دسترس باشد.

دکتر روحانی دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات را موظف به ارائه گزارش هفتگی از روند تسریع در اجرای دولت الکترونیک و هماهنگی میان وزارتخانه ها و رفع مشکلات احتمالی کرد و اظهارداشت: باید مشکلات این دولت الکترونیک را ظرف 6 الی 7 ماه آینده حل کنیم یعنی سال آینده به نقطه ای برسیم که اعلام کنیم به دولت الکترونیک رسیده و این مشکلات را رفع کرده ایم.

رئیس جمهور گفت: دولت الکترونیک گامی با اهمیت در مسیر خدمت به مردم و مبارزه با فساد و نشانه ای از مدرن شدن دولت اسلامی ما است.

رئیس جمهور اظهارداشت: "می‌خواهیم کار مردم، وقتی در اداره‌ای وارد می‌شوند. پیشخوان و میز خدمت فقط با یک کارت انجام گیرد. هیچ چیز دیگری نیاز نباشد. فقط یک کارت همراهش است. همه کار با آن کارت باید انجام بدهد، اگر مجوز روزنامه هم می‌خواهد بگیرد، با آن کارت باید انجام بگیرد. بیمه، مالیات بشود و یا اعتراض کند با همان کارت. هیچ چیز دیگری نیاز نباشد".

دکتر روحانی اهمیت دولت الکترونیک در حوزه بهداشت و درمان را مورد اشاره قرار داد و گفت:مثلاً در حوزه بهداشت و درمان که در این حوزه روی بحث دولت الکترونیک خیلی هم کار شده، بنا بود که سیستم پرونده الکترونیکی سلامت فعال شود تا همه امور درمانی در چارچوب همان کارت هوشمند سلامت انجام گیرد.

رئیس جمهور افزود: آن چیزی که ما از دولت الکترونیک انتظار داریم، یک کارت است برای همه کار".

دکتر روحانی انتقال اطلاعات بین دستگاهها و سازمان های اجرایی برای تقویت دولت الکترونیک و تسهیل امور و حرکت به سمت شفافیت و گزارش آزاد اطلاعات را ضروری خواند و گفت: هدف نهایی انجام یک برنامه ریزی است تا طی 6 ماه این مشکلات حل شود و به نقطه‌ای برسیم که مردم با سهولت بتوانند اطلاعات لازم را به دست بیاورند و کار اداری خودشان را انجام دهند، بدون اینکه با کسی مواجه شوند و حرف بزنند.

در ادامه جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات، گزارشی از روند اجرای پروژه دولت الکترونیک در حوزه های مختلف ارایه شد و شورا موظف شد با توجه به توسعه قابل توجهی که در زیر ساخت های دولت الکترونیک طی سالهای اخیر انجام شده است، بطور مستمرگزارشی از اقدامات دستگاههای اجرایی در روند توسعه و اجرای کامل دولت الکترونیک ارایه نماید.

در این جلسه همچنین برلزوم توسعه تعاملات بین دستگاهی به منظور تسریع در پیگیری و اجرای کامل دولت الکترونیک تاکید شد.

در جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات، در راستای اهمیت توسعه دولت الکترونیک، نظام بودجه ریزی دستگاهها ، نظام هویت و استفاده از اثر انگشت برای شناسایی هویت افراد، حذف اسناد کاغذی توسط مراکز ارایه خدمات و نیز توسعه دولت الکترونیک در بخش سلامت و مالیات و نقش آن در مبارزه و پیشگیری از فساد، تسهیل ارایه خدمات به مردم و کاهش هزینه های نظام اداری و چابک سازی نظام اداری کشور مورد تاکید قرار گرفت./

کد خبر 883580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha