به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «شیرزاد نجفی»، امروز(29 دی ماه) در جمع خبرنگاران از اجرای طرح مبارزه با آفات و بیماری های جنگلی در استان خبر داد و افزود: مبارزه با آفات و بیماری های جنگلی در سطح ۷۸۶هکتار از حوزه آبخیز شوراب خرم آباد اجرا شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه این طرح با اعتبار ۷۵ میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اجرا شده است، عنوان داشت: اجرای کامل این طرح در سطح جنگل هایی که آلوده به آفت لورانتوس هستند نیازمند اعتبارات بیشتری است.
وی اظهار داشت: اگر اعتبار لازم دریافت شود، طرح مبارزه با آفات و بیماری های جنگلی که طرحی مفید در راستای مبارزات فیزیکی در برابر آفت ها است، در سایر نقاط جنگلی آلوده نیز اجرا می شود.
نجفی گفت: آفت لورانتوس یک توده گیاهی با برگهای کوچک گوشتی است که به عنوان یک بیماری نیمهانگلی، درخت میزبان خود را آلوده کرده است.
وی با بیان اینکه این نوع آفت با تغذیه از درخت سبب خشک شدن آن می شود و افزون بر درختان جنگلی، درختان میوه روستاهای اطراف مراتع را نیز از بین می برد، اظهار داشت: نحوه انتشار آفت گیاهی لورانتوس از طریق پراکنش بذر و انتقال فضولات پرندگان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان راه مبارزه با آفت لورانتوس را به صورت فیزیکی عنوان کرد و گفت: که در آن باید سرشاخههای آلوده از درختان جنگلی قطع و سوزانده شوند تا درختان شادابی خود را باز یابند.
وی گفت: ۲۱ هکتار از اراضی ملی در شهرستان های خرم آباد، کوهدشت، الیگودرز و پلدختر به منظور اجرای سایت های تولید انرژی پاک (پنل های خورشیدی) باهدف جلوگیری از قطع درختان و تخریب اراضی ملی اجرا شد.
نظر شما