به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «علیرضا شجاعی» امروز (پنجشنبه 26 دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان گفت: این طرح ها روند اجرایی خوبی به خود گرفته اند که با بهره برداری از آن تحول خوبی در استان شکل می گیرد.
معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری در ادامه افزود: البته برخی از این طرح ها با مشکلاتی مواجه هستند که روند اجرای آن را با چالش مواجه کرده اما درصدد رفع این مشکلات هستیم.
شجاعی با اشاره به مهمترین طرح های اقتصادی مقاومتی استان، تصریح کرد: جاده شهرکرد-بروجن- لردگان، از جمله این طرح ها است که امسال 95 میلیارد تومان مصوبه و 50 درصد تخصیص داشت.
معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری افزود: یک مشکل در رابطه با این طرح وجود دارد که معارضان این طرح هستند و مقرر شده تا دستگاه قضا به این پروژه ورود کند و بررسیهای کارشناسی را انجام دهد.
شجاعی، راهآهن را از دیگر طرحهای مهم این استان برشمرد و گفت: این طرح از سال 90 آغاز شده و در مجموع 92 کیلومتر طول دارد که در حال حاضر 28 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد: برای قطعه سوم پروژه راهآهن چهارمحال و بختیاری از گردنه زردیها تا میدان قمر بنیهاشم (ع) شهرکرد پیمانکار مشخص شده و به جهت احداث ایستگاه این طرح نیز مناقصه برگزار و پیمانکار آن مشخص شده است.
معاون توسعه و برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره طرح به کنارگذر شهرکرد- سامان اظهار داشت: در این محور سه کیلومتر از اراضی باید تملک میشد، از همین رو رئیس برنامه و بودجه کشور قول تامین پنج میلیارد تومان اعتبار برای این کار را داد که در اختیار استان قرار گرفت.
شجاعی با اشاره به طرح محور اردل - گورمیزه - دوپلان، افزود: برای این پروژه شش میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد، در کنار این طرح جاده شلمزار-ناغان است که 52 میلیارد تومان اعتبار داشت، بعد از سفر محمدباقر نوبخت به استان تخصیص این طرح 20 درصد افزایش یافت.
وی همچنین به جاده شهرکرد-ناغان-ایذه اشاره کرد و گفت: بعد از سفر معاون رئیس جمهور به این استان 10 میلیارد تومان تخصیص گرفت و قرار است رقم قابل توجه دیگری نیز امسال به آن تعلق گیرد.
وی به طرح تامین مشکن محرومان نیز اشاره کرد و گفت: در این طرح تامین 2 هزار و 440 مسکن برای اقشار کمدرآمد در چهارمحال و بختیاری پیش بینی شده که تاکنون 2 هزار و 350 متقاضی واجد شرایط شناسایی شده که از این تعداد یک هزار و 360 مورد به بانک معرفی شده و 830 مورد نیز موفق شدند بخشی از تسهیلات را دریافت کرده و کار ساخت و ساز را آغاز کنند.
معاون توسعه و برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری در خصوص پروژه انتقال آب بن به بروجن نیز تصریح کرد: این طرح بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به اینکه 200 متر از عملیات اجرایی پروژه بن به بروجن در استان همجوار است و چالش هایی فراروی آن قرار گرفته که تکمیل آن را با تاخیر مواجه کرده است.
نظر شما