به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت،«محمدرضا جهانسوز» امروز( پنجشنبه، ۲۶ دی ) در مراسم شکرگزاری برداشت برنج که در سالن اجتماعات ناجا گیلان برگزار شد اظهار کرد: خودکفایی در بخشهای مختلف کشاورزی از جمله برنج و گندم از اهداف مهمی است که با اجرای برنامههای متنوع در سطح کشور با افزایش کیفیت و کمیت محصولات دنبال میشود.
رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور بابیان اینکه کشاورزی در راس رهنمودهای بیانیه گام دوم قرار دارد، گفت: سالانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار محصولات کشورزی وارد می شود.
جهانسوز با بیان اینکه سالانه ۹ میلیارد دلار واردات محصولات استراتژیک است اذعان کرد: واردات محصولات کشاوری یکی از چالشهای این بخش شمرده میشود.
وی ادامه داد: گیلان دارای ظرفیت های بالایی در بخش های مختلف کشاورزی است که با برنامه ریزی و مدیریت می توان زمینه رونق اقتصادی در این بخش ها را بیش از پیش در این استان مهیا کرد.
رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور تصریح کرد: با تکیه بر تولیدات داخلی و رفع موانع تولید میتوان حماسه ای در بخش اقتصاد مقاومتی ایجاد کرد.
جهانسوز با تاکید بر اینکه بهکارگیری ظرفیت های علمی و اقتصادی در بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: گیلان دارای ظرفیت های مطلوبی در بخش کشاورزی است و با بهره گیری از تکنولوژی روز ،گیلان قابلیت این را دارد که در آینده نزدیک استان هوشمند کشاورزی در کشور باشد.
وی با تاکید بر اینکه میثاقنامه کشاورزی در دست تدوین است افزود: استان مازنداران و گیلان از جمله استانهای هستند که به صورت پایلوت در این طرح قرار دارند و در این طرح نخست کشاورزان و بعد مسئولان عنوان میشوند.
رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور اظهار کرد: با تلاش و کوشش و فعالیت در بخش برنج امیدواریم تا سه سال آینده به پایداری قوی در تولید این محصول دست یابیم.
جهانسوز با بیان اینکه گندم، جو و ذرت از جمله محصولات اساسی کشور است که باید از نظر کیفیت و کمیت تولید بدان توجه شود، تصریح کرد: امنیت غذایی و توجه به خودکفایی در محصولات اساسی کشاورزی از اهم برنامههای است که باید در راستای اقتصاد مقاومتی بدان توجه ویژهای شود.
نظر شما