«سمیه اقدامی» در حاشیه برگزاری دومین دوره کارگاه آموزشی سبک زندگی جهادی و سواد رسانه در خانواده به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: طی فراخوانی از فرهیختگان زن استان که دارای فن بیان و فعال فرهنگی اجتماعی در عرصه جبهه جنگ نرم هستند دعوت به عمل آمد تا در این دوره جهادی شرکت کنند.
مسئول امور زنان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان افزود: در این دوره که همزمان با ۳۱ استان کشور بهصورت ویدیو کنفرانس در سالن ارتباطات و فنآوری استان گیلان برگزار شد دکتر «سعید مدرسی» از اساتید خبره در حوزه فضای مجازی به بحث تربیت کودک و فضای مجازی و رسانهای در خانواده پرداخت.
وی با اشاره به اینکه این دومین کارگاه آموزشی بود که بهصورت متمرکز و سازمان یافته با مشارکت جامعه زنان دفاع مقدس کشور و وزارت علوم و ارتباطات برگزار شد، گفت: در این نشست که بیش از ۳۰ بانوی گیلانی حضور داشتند و آسیبهای فضای مجازی و تهدیدهای آن برای محیط خانه و خانواده و مراقبت از فرزندان تشریح و مسایل روز روشنگری شد.
اقدامی در ادامه با بیان اینکه دشمن در این برهه و زمان در جبهه جنگ نرم درصدد وارد کردن ضربه به جامعه است، خاطرنشان کرد: خیلی از خانوادهها هنوز از مشکلات فضای مجازی اطلاع ندارند و با هجمه دشمن هم از لحاظ جسمی و هم عاطفی این فضا بسیار مخرب خواهد بود.
اقدامی اضافه کرد: امروزه بیش از همه، جوانان و نوجوانان ما دچار اعتیاد به این مسئله شدهاند و میبایست با برنامههای جدی چه در سطح دانشآموزی و چه در رسانه ملی درصدد رفع آسیبهای اجتماعی کشندهای که میتواند به دنبال داشته باشد، باشیم.
وی اذعان کرد: دشمن با این فضا وارد همه خانهها شده و حتی خلوت همه ما نفوذ کرده است و میبینیم که در همه محافل، دیدارها و نشستها ورود آشکاری دارد.
اقدامی گفت: خیلی از سازندگان و شرکتهای معتبر گوشیهای همراه که در دنیا نامآور هستند و روسای جمهور برخی از این کشورها خانوادههای خود را از این ابزارها و فضا دور نگه داشتهاند و قانون منع استفاده دارند.
گفتنی است، به شرکت کنندگان پس از اتمام دوره، گواهی نامه معتبر از سازمان زنان دفاع مقدس صادر می شود.
نظر شما