ثبت ایده «تدریس همسال»/۳۵۸ نفر از اعضای کانون هدایت به عضویت «فهما» درآمدند

دستگردی از ثبت ایده «تدریس همسال» در سامانه فهما توسط کانون فرهنگی و هنری هدایت دستگرد خبر داد و گفت: تاکنون ۳۵۸ نفر از اعضای این کانون به رویداد ملی «فهما» پیوستند.

«مهدی دستگردی» در گفتگو با خبرنگارشبستان در بیرجند اظهار داشت: کانون فرهنگی هنری هدایت در سال 1388 با محوریت عترت در روستای دستگرد شهرستان بیرجند تاسیس شده است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری هدایت دستگرد با اشاره به اینکه تاکنون مشخصات 358 نفر از اعضای این کانون در رویداد ملی «فهما» در سامانه بچه های مسجد ثبت شده است، گفت: این کانون با تکمیل بخش‌های مختلف سامانه فهما موفق به کسب 5 هزار و 293 امتیاز شده است.

 

وی با اشاره به فعالیت های مختلف کانون فرهنگی و هنری هدایت دستگرد در سال جاری، افزود: در راستای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی طرح «شنبه‌های با کتاب» در حال اجرا است.

 

دستگردی ادامه داد: برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل(ع)، شرکت در جشنواره روستای دوستدار کتاب، برگزاری مسابقه استکبارستیزی، برگزاری کلاس های اوقات فراغت، بازدید از نمایشگاه دفاع مقدس و نمایشگاه قرآن، اکران فیلم و کلیپ های بصیرتی، برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب و برگزاری جشن دهه کرامت و تقدیر از دختران برتر از جمله برنامه های اجرا شده این کانون فرهنگی و هنری در سال جاری است.

 

وی از ثبت ایده «تدریس همسال» در سامانه فهما خبر داد و افزود: در این طرح دانش آموزان می توانند به یکدیگر در یادگیری کمک کنند و این روش هم برای آموزش گیرنده و هم برای آموزش دهنده مفید است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری هدایت دستگرد بیان کرد: همچنین اجرای طرح «تجربه نگاری» در دستور کار است که براساس آن افراد تجربه های خود در زمینه های مختلف ثبت و به اشتراک می‌گذارند تا مردم از این تجربیات برای حل مشکلاتشان استفاده کنند.

 

وی با بیان اینکه از آبانماه امسال کتابخانه مخزن دار کانون فرهنگی و هنری هدایت با سه هزار و 500 جلد کتاب راه اندازی شده است، گفت: همچنین کتابخانه باز این کانون نیز با 800 جلد کتاب فعال است.

 

گفتنی است؛ یکپارچه‌سازی اطلاعات در سطوح مختلف استانی، شهرستانی، کشوری، بررسی و ارزیابی وضعیت موجود کانون‌ها و خدمات ارائه شده از نظرکمی و کیفی، تقویت و تسهیل ارتباط بین کانون‌ها، دبیرخانه‌ها و ستاد در مناطق مختلف کشور از جمله اهداف راه‌اندازی سامانه «بچه های مسجد» است.

 

همچنین، ایجاد شبکه اطلاع رسانی و ارتباطی بین کانونی، آشنایی کانون‌های از فعالیت‌ها خدمات و دریافت خدمات از یکدیگر، شفاف‌سازی فعالیت‌های فرهنگی - هنری و اجتماعی، آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی با هدف تخصصی کردن بخش‌های کانونی و بهینه‌سازی کیفیت ارائه خدمات در کانون‌های مساجد از دیگر اهداف سامانه بچه‌های مسجد است.

 

امتیازات کسب شده کانون‌های فرهنگی هنری در رویداد ملی فهما منجر به انتخاب روستای برتر، شهر برتر، شهرستان برتر و استان برتر می شود و استانی که کانون های آن بالاترین رتبه را کسب کنند به عنوان پایتخت فهما در شب میلاد حضرت زهرا(س) معرفی خواهد شد.

 

کد خبر 881415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha