به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «صادق یوسفی» امروز(۲۴ دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارکرد: این شرکت با دارا بودن ۵۵۰ کیلومتر شبکه توزیع و ۶۱ هزار مشترک آب دارای پوشش صددرصدی در این زمینه است همچنین پوشش ۴۵ درصدی شبکه فاضلاب دارای ۲۳۵ کیلومتر خط انتقال فاضلاب میباشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: در سالهای اخیر برای استحصال آب آشامیدنی با استفاده از چاه در عمق ۱۶۰ متری زمین به آب میرسیدیم حال آنکه امروزه در این عمق به آب نرسیدیم و تقاضای حفر تا عمق ۲۵۰ متر را داریم و چاههای تامین آب را داریم که اکنون خشک شده اند و با این حال بسیاری از چاه ها را احیا کردیم که ۳۶ حلقه چاه و ۶۲۰ لیتر بر ثانیه برداشت آب را از چاهها و مخازن آب شرب داریم که مصرف پیک ۷۹۰ لیتر بر ثانیه است.
وی افزود:در تابستان گذشته با تعمیرات و کنترل مصرف کنترل شد و با همکاری مردم خوشبختانه قطعی آب نداشتیم ۱۱ میلیون مترمکعب تولید آب شرب داشتهایم که برای جبران کمبود تولید و نیاز شبکه ۶۰۰ هزار لیتر آب خریداری کرده ایم.
یوسفی با اشاره به اینکه کمبود بودجه شرکت آب و فاضلاب و حذف تبصره پنج از قبوض مشترکین و فرسودگی شبکه توزیع از مشکلاتی است که با آن دست و پنجه نرم می کنیم، افزود:در کنار کمک های شهرداری و شورای اسلامی شهر بازهم امروز نیازمند کمک شورای اسلامی شهر هستیم که بتوانیم برای اصلاح شبکه توزیع قدم برداریم.
مدیرعامل آب و فاضلاب تربت حیدریه ادامه داد: قیمت تمام شده پایین آب که در بودجه امسال ۱۲۰۰ تومان است اما به دست مصرف کننده ۵۹۰ می رسد که این تفاوت قیمت هزینه بالایی به شرکت وارد می کند.
یوسفی افزود: نشت یابی خطوط لوله توزیع آب شرب از سری ابتکارات شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه میباشد که با این کار تاکنون چیزی در حدود دو لیتر برثانیه توانستهایم در مصرف آب صرفهجویی و ذخیره سازی انجام دهیم.
وی تصریح کرد:سه میلیارد و سیصد میلیون اعتبار جذب شده در سال ۱۳۹۷ بوده در حالیکه توانستهایم در سال ۱۳۹۸ اعتباری بالغ بر یازده میلیارد تومان جذب کنیم که تاکنون ۸ میلیارد تومان آن محقق شده است، اصلاح خط انتقال کاج درخت، حفر چاه در روستای جعفرآباد، اصلاح سه کیلومتر از شبکه توزیع آب شرب از محل اعتبارات ملی، تکمیل شبکه آبرسانی شهر رباط سنگ، تکمیل سیستم تله متری شبکه آب با اعتبار بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان در مرحله اول برای چاه ها و منابع ذخیره و سه میلیارد و سیصد و چهل میلیون تومان برای تکمیل تصفیه خانه شهرک هزینه شده است همچنین از محل اعتبارات داخلی حدود شش کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه که بخشی از آنها دچار فرسودگی شدید بودند، انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه افزود : ۶۵۰ فقره انشعاب آب تعمیر و تعویض ۶۰۰ کنتور و ۱۶۵۰ فروش انشعاب و ۹۷۰ وصل شبکه فاضلاب که ۴۰۰ توسط سرمایه گذار انجام شده است و حذف قبوض کاغذی ۶۰ هزار مشترک که در هر دوره پنجاه میلیون ریال در چاپ قبوض هزینه شده که دیگر این مبلغ حذف شده و صرفه جویی شده است.
یوسفی ادامه داد: این شرکت با دارا بودن ۵۵۰ کیلومتر شبکه توزیع داری ۶۱۰۰۰ مشترک آب دارای پوشش صددرصدی در این زمینه است و همچنین پوشش ۴۵ درصدی شبکه فاضلاب دارای ۲۳۵ کیلومتر خط انتقال فاضلاب میباشد.
وی گفت: در سالهای اخیر برای استحصال آب آشامیدنی با استفاده از چاه در عمق ۱۶۰ متری زمین به آب میرسیدیم حال آنکه امروزه در این عمق به آب نرسیدیم و تقاضای حفر تا عمق ۲۵۰ متر را داریم، چاههای تامین آب را داریم که اکنون خشک شده اند و با این حال بسیاری از چاه ها را احیا کردیم،۳۶ حلقه چاه و ۶۲۰ لیتر بر ثانیه برداشت آب را از چاهها و مخازن آب شرب داریم که مصرف پیک ۷۹۰ لیتر بر ثانیه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه افزود: در تابستان گذشته با تعمیرات و کنترل مصرف کنترل شد و با همکاری مردم خوشبختانه قطعی آب نداشتیم و۱۱ میلیون مترمکعب تولید آب شرب داشتهایم که برای جبران کمبود تولید و نیاز شبکه ۶۰۰ هزار لیتر آب خریداری کرده ایم.
نظر شما