خبرگزاری شبستان// گیلان
ماه قیام وخون یادآور رشادت های بزرگ مرد تاریخ اسلام و 72 تن از یاران باوفایش در دفاع از ارزش های اسلامی است، ماهی که هیچ وقت از اذهان ملت های آزادیخواه پاک نشده و نخواهد شد.
دهه اول محرم تا روز های عزیز تاسوعا و عاشورا حوادث های مهم و در عین حال مظلومانه ای برای سالار و سرور شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران اش اتفاق افتاده که هر کدام از آنها اگر الگو و سرمشق ما مسلمانان قرار گیرد،« هر رزومان عاشورا و سراسر کره زمین کربلا خواهد شد.»
آری واقعا دکتر شریعتی به درستی گفته که « امام حسین (ع) بیشتر از آب تشنه لبیک بود افسوس به جای افکارش زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگ ترین دردش را بی آبی نامیدند.» آنچه از کودکی تا به الان به ما آموخته اند و ما نیز یاد گرفته ایم ظواهر نهضت عاشوراست، ظواهری که به غیر از جنگ، جدل، سپر، خون و شمشیر و غیره چیز دیگری نیست.
سالار و سرور شهیدان عالم بیش از هرچیز دیگری در آن زمان تشنه لبیک بود تا بتواند به بهترین نحو از دین جدش و ارزش های اسلامی پاسداری کند، سراسر واقعه عاشورا زیبایی و درس است برای مسلمانان، زیرا پشت پرده واقعه کربلا همانی است که حضرت زینب (س) فرمود:« من به جز زیبای چیز دیگری ندیدم.» دانشگاه کربلا که استادش امام حسین (ع) می باشد به انسان ها درس ایمان، ایثار، عزت و افتخار می دهد.
در شرایط کنونی که دشمنان در صدد هستند به اسلام و ارزش های انقلابی که شاگرد امام حسین (ع)، حضرت امام راحل آن را بر اساس قوانین اسلامی و الهی پایه ریزی کردند آسیب برسانند، بصیرت یکایک ملت حماسه آفرین ایران به ویژه روحانیون و مداحان که نقش محوری در مقابله با جنگ نرم دشمن دارند ضروری و لازم است.
امروز لبیک به فرمان حضرت آیت الله خامنه ای یعنی لبیک به امام حسین (ع) و پاسداری از ارزش های اسلامی، چون که ولایت فقیه دنبال رو و استمرار خط اهل بیت (ع) است، ما اگر در مسیر اسلام و رهنمودهای ولی فقیه زمانه گام برداشته و حرکت کنیم به افتخار و عزت خواهیم رسید و دشمنان به خاک ذلت خواهند نشست و دین اسلام و نهضت عاشورای حسینی در تاریخ زنده و بالنده خواهد ماند و پرچم انقلاب اسلامی به دست صاحب اصلی آن و منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (ع) خواهد رسید. با بیداری اسلامی که در کشورهای آفریقایی و عربی شکل گرفته به امید خدا کفر و ستم ریشه کن می شود و وعده خداوند در قرآن که می فرمایند حق بر باطل پیروز خواهد شد، محقق می شود و دشمنان و استکبار جهانی خوار و ذلیل و به سزای اعمال ننگینی که در حق جامعه بشریت انجام داده اند می رسند، اما این را بدانیم غفلت و کوتاهی در این راه ضربه ای است بر ارزش هایی که با خون هزاران شهید به دست ما رسیده است.
واقعا امروز چه شد که به اینجا رسیده ایم، که رفته رفته به جای اینکه اهداف قیام امام حسین (ع) را به جوانان تبین کنند روحانیون و به ویژه مداحان فقط به گریه و زاری در مساجد، هئیت های مذهبی و تکایا و حسینیه ها تکیه کرده و از تبین هدف اصلی قیام امام حسین(ع) به دور مانده اند، بر عزاداری های ماه محرم چه شده که پسران و دختران عصر ارتباطات و اینترنت و ماهواره و بلوتوث از قیام کربلا، غیرت عباس و افشاگری و خونخواهی زینب (س) فقط راهپیمایی های خیابانی، بلوتوث های شبانه و قول قرار های عاشقانه را آموخته اند!
چه بر سر فرهنگ عاشورا آمده که آرایشگران زنانه بیشترین مشتریان خود را در دهه اول محرم می جویند و جلوی مساجد، هئیت های مذهبی و تکایا که تبدیل به میعادگاه عاشقانی شده است که عشق امام حسین (ع) را ملعبه هوسرانی کرده اند و بالاخره دختری با هفت قلم آرایش و موهای لایت و ابروهای تاتو و آدامسی در دهان با صدای بلند به دوستش می گوید: امشب تخمه بخریم بریم عزاداری! و شب های محرمی که برای بعضی ها تبدیل به مرکز تبادل افکار و اطلاعات و صحبت در مورد خرید جهیزیه و فخر فروشی به یکدیگر شده است، ویراژ در خیابان ها با ماشین های لوکس تازه به دوران رسیده، تفتیش و حسد و غیبت در مورد زندگی یکدیگر، آیا به راستی این معنای محرم است؟ شب گریه هایی که آرام آرام از یاد می روند و حرمت ماه محرم آهسته در لابه لای پرچم های سبز و سیاه رنگ می بازد.
از تاسوعا و عاشورا فقط صف های طویل افراد پول دار در مقابل خانه های محقر روستانشینانی که احسان و نذری می دهند به جای مانده و کسانی که از ماشین های شاسی بلند پیاده می شوند و با تکبر و غرور می گویند: خوردن احسان و نذری امام حسین (ع) چه لذتی دراد! کاش معنای شام غریبان و طفلانی که در زنجیر گرسنه و تشنه به اسیری می رفتند را درک می کردیم، چرا فرهنگ عاشورا اینقدر مظلوم مانده است.
آقایان و مسئولان فرهنگی لطفا بیدار شوید و با برنامه ریزی های کارشناسی شده به فرهنگی که انقلاب اسلامی ما را تاکنون بیمه کرده است بشتابید، خطر در بیش گوش ماست و دشمن با تهاجم فرهنگی به خانه ها، کوچه ها، خیابان ها و شهر های ما وارد شده و افزایش طلاق در جامعه و برخی مفاسد اقتصادی نمونه آن است، آیا مسئولان فرهنگی هدف قیام امام حسین (ع) که امر به معروف و نهی از منکر بود را برای مردم به خوبی تبین کرده اند؟ و نماز که امام حسین (ع) در دشت سوزان کربلا در میدان جنگ نماز ظهر عاشورا را برپا می دارد را در جامعه به درستی نهادینه کرده اند، جواب منفی است زیرا که اختلاس میلیاردی چند ماه گذشته نشان دهنده آن است که نماز و هدف اصلی قیام امام حسین (ع) به درستی تبین نشده چون که فرد نماز خوان و پیرو مکتب حسینی دست به چنین کاری نمی زند.
صدای بلند طبل ها و شیپور ها تا نصف شب و حمل علم های بزرگ که موجب ترافیک می شود، آیا این است تبین فرهنگ و نهضت عاشورا ؟ مسئولان فرهنگی بیایید به خود آیید و به جای اینکه به کیفیت و کمیت برنامه های عزاداری توجه داشته باشید به خروجی برنامه ها بنگرید و ببینید که ماه محرم چه تاثیری بر مردم گذاشته و آیا آمار فساد و غیره در جامعه کم شده است؟ و فرهنگ غلط غربی در حال زوال است یا پیشرفت و ترقی؟
مسئولان فرهنگی بیایید با جان و دل به فرمایشات رهبر لبیک بگویید و با بسیج همگانی در سال جهاد اقتصادی به مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان رفته و نقشه هایشان را شکست دهیم و پاسدار خوبی برای فرهنگ عاشورا باشیم زیرا که این فرهنگ کلید موفقیت و سربلندی جوامع اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما