حوزه علمیه کانون بصیرت افزایی و تربیت نسلی انقلابی  است

حوزه علمیه به عنوان خاستگاه انقلاب از جایگاه رفیعی در تربیت نسلی انقلابی و کارآمد برخوردار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، از حوزه های علمیه می توان به عنوان پایگاهی برای آشنایی بیشتر و تبیین و ترویج آموزه های دینی و ارزش های اسلامی یاد کرد، حوزه محلی برای تربیت جوانانی انقلابی و آینده ساز است، مکانی که در سایه پرورش علمی و اخلاقی طلاب می توان نسلی تربیت کرد که به عنوان سربازان نظام پاسخگوی مسائل و شبهات دینی در جامعه باشند.

 

حوزه های علمیه به عنوان خاستگاه انقلاب و  مادر انقلاب در شکل گیری نظام، آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در جامعه تاکنون نقش بسزایی ایفا کرده است.

 

طلبه ای که تحصیل در حوزه علمیه را انتخاب می کند، همواره رسالتی خطیر بر دوش می گیرد رسالتی که انجام آن نیازمند دانش افزایی و مهارت اندوزی، به دور از مدرک گرایی و تهذیب نفس و ارتقای اخلاق و معنویت است.

 

تبلیغ خروجی اصلی حوزه علمیه بوده و طلاب رسالتی عظیم در عرصه تبلیغی بر دوش دارند، طلاب علوم دینی باید تلاش کنند که از فرصت ها و موقعیت هایی که حوزه علمیه در اختیار آنان قرار می دهد به بهترین شکل استفاده نمایند و مبانی دین را فرا گرفته و به مردم منتقل نمایند.

 

امروز دشمنان انقلاب و اسلام در جبهه جنگ نرم در تلاش هستند تا به باور و اعتقادات ما ضربه بزنند و نسل جوان را از انقلاب دور سازند و ارزش های دینی و انقلابی را کمرنگ کنند، حوزه علمیه با پرورش جوانانی انقلابی در مقابله با توطئه های فرهنگی دشمن نقش بسزایی ایفا می کند.

 

طلاب حوزه علمیه به عنوان فرماندهان جنگ نرم با انجام رسالت تبلیغی و بصیرت بخشی در جامعه می توانند سد راه هجمه های دشمن در جبهه جنگ نرم شوند.

 

رسالت حوزه علمیه در تبیین بیانیه گام دوم

 

بیانیه گام دوم انقلاب چراغ راه انقلاب است و حوزه علمیه در تبیین این بیانیه پیشتاز است، حوزه های علمیه در راستای تبیین بیانیه گام دوم رسالتی خطیر بر دوش دارد.

 

با توجه به ظرفیت عظیم حوزه های علمیه در عرصه علمی و پژوهشی  باید از این فرصت در تبیین بیانیه گام دوم  به خوبی بهره مند شد و از توانایی علمی و پژوهشی طلاب جوان بهره مند شد.

 

تحصیل بیش از یک هزار و 300 طلبه در مدارس علمیه برادران لرستان

 

حجت الاسلام «سید محمدباقر موسوی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، افزود: حوزه علمیه برادران استان لرستان با فعالیت 13  مدرسه علمیه شهرستان های لرستان در فعالیت است.

 

سرپرست حوزه علمیه لرستان عنوان داشت: مدارس علمیه برادران لرستان در سطح یک، دو و سه در پایه های تحصیلی مختلف در حال انجام فعالیت هستند.

 

وی بیان کرد: طلاب بومی استان در شهرستان های محل زندگی خویش در حال تحصیل هستند و از توانایی و استعدادهای علمی و تبلیغی بالایی برخوردار هستند.

 

حجت الاسلام موسوی با اشاره به فعالیت تبلیغی طلاب در قالب طرح های مختلف تبلیغی در استان بیان کرد: از ظرفیت تبلیغی طلبه های مبلغ و فارغ التحصیل لرستانی در عرصه تبلیغ به خوبی استفاده می شود.

 

وی با اشاره به اینکه امسال 135 طلبه جدیدالورود جذب حوزه های علمیه برادران استان لرستان شد، گفت: کیفیت محوری مهم ترین ملاک پذیرش حوزه علمیه لرستان است.   

 

سرپرست حوزه علمیه لرستان مهم ترین رمز موفقیت طلبه را تلاش و پشتکار خواند و اظهار داشت: با سواد بودن، با بصیرت بودن و داشتن دغدغه نسبت به مسائل روز جامعه و نظام و همچنین داشتن حضوری فعال در جامعه از دیگر ویزگی های طلاب و مبلغان است.

 

وی با اشاره به اینکه حوزه انقلابی طلاب انقلابی پرورش می دهد، خاطرنشان کرد: طلبه انقلابی برای انجام رسالت تبلیغی و موفقیت در مسیر طلبگی باید همواره به دنبال تحقیق و پژوهش باشد و بنیه علمی قوی داشته باشد.

 

حجت الاسلام موسوی باسواد بودن، دارای تدین، تهذیب و تقوای قوی و خردمند بودن را از ویژگی های طلبه انقلابی خواند و بیان کرد: طلاب ما باید دروس حوزه را خوب بفهمند و تسلط کامل بر علوم دینی داشته باشند تا بتوانند به جامعه منتقل دهند و در انجام رسالتی که بر دوش دارند، موفق عمل نمایند.

 

وی خاطرنشان کرد: طلبه و حوزه علمیه وظیفه هدایت دینی مردم را بر دوش دارند، در این راستا حوزه علمیه در تلاش است تا طلابی انقلابی، توانمند و کارآمد تربیت و تحویل جامعه دهد تا در انجام این وظیفه نقش آفرین بوده و طلاب نیز با تکیه بر علم و دانش، اخلاق و تهذیب نفس و تحقیق و پژوهش باید بنیه علمی و تبلیغی خویش را تقویت کنند تا در انجام رسالت طلبگی موفق عمل نمایند.   

 

کد خبر 880617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha