عمده رد صلاحیت شده ها مراقبت نکردن های مالی بوده است

رییس هیات نظارت بر انتخابات با بیان اینکه بیشترین دلیل رد صلاحیت شده ها مواظبت نکردن های مالی، سو استفاده از جایگاه شغلی، رشوه دادن و ارتشاء بوده است، گفت: با مسایل جریان احزاب منحل شده و یا خط قرمز ها و همچنین مسایل امنیتی مواجه نبوده ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ عابدین عابدی مقدم، عصر امروز شنبه (۲۱ دی) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون مسائل مالی گریبانگیر برخی کاندیداها است که باعث رد صلاحیت‌ها شده و باید مسایل مالی را بیشتر مراقبت کنیم.

 

رییس هیات نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری خراسان شمالی افزود: مسایل اخلاقی و سایر نیز در رتبه های دوم رد صلاحیت ها بوده است.

 

وی اظهار داشت: تمامی احزاب شناخته شده که در نظام هستند در این جریان شرکت کرده اند ، دلیل رد صلاحیت هیچ کدام از آنان که در کدام جریان سیاسی بوده اند، نبوده است.

 

عابدی مقدم با بیان اینکه نتایج تایید و یا رد صلاحیت ها فردا صبح اعلام خواهد شد، افزود: این نتایج توسط فرمانداری ها به داوطلبان اعلام خواهد شد و آنان نیز چهار روز فرصت اعتراض دارند.

 

وی با بیان اینکه در این دوره از انتخابات 140 نفر شرکت کرده بودند، افزود: 16 نفر از داوطلبان در هیات اجرایی رد صلاحیت شده و مابقی را تایید کردند.

 

رییس هیات نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری خراسان شمالی اظهار داشت: 12 نفر از داوطلبان در این دوره خود انصراف دادند که خود به خود از بررسی صلاحیت ها خارج شدند.

 

وی با بیان اینکه تا 12 امشب 20 روز قانونی از فرصت می گذرد، اظهار داشت: هیات مرکزی نتایج را به فرمانداری ها اعلام خواهد کرد که داوطلبان تا بیست و ششم فرصت اعتراض را دارند و می توانند شکایت خود را به تهران اعلام کنند و همچنین می توانند به صورت مکتوب به فرمانداری ها اعلام و به صورت امانت به شورای نگهبان منتقل خواهیم کرد.

 

عابدین مقدم افزود: افرادی که در هیات اجرایی رد شده اند اگر در هیات نظارت نیز رد شوند رای قطعی خواهد بود اما کسانی که در هیات اجرایی تایید شدند و در هیات نظارت با توجه به مستندات رسیده رد صلاحیت یا عدم احراز شوند فرصت دارند به رای هیات نظارت اعتراض کنند و شکایت و اعتراض آنها در شورای نگهبان مورد بررسی قرار می گیرد.

 

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میاندوره پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری دوم اسفندماه به صورت همزمان در استان خراسان شمالی برگزار می شود.  

 

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی دارای چهار کرسی مستقل نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است و شهرستان فاروج در این استان نیز با شهرستان قوچان در خراسان رضوی مشترکا یک کرسی نمایندگی در خانه ملت دارند.

 

با توجه به درگذشت آیت الله حبیب الله مهمان نواز، نماینده چهار دوره این استان در مجلس خبرگان رهبری در اردیبهشت پارسال، جایگزین وی نیز در انتخابات اسفندماه امسال برگزیده خواهد شد.  

 

در این دوره ۱۴۰ داوطلب برای نامزدی در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه استان خراسان شمالی ثبت‌نام کردند و ۳۶ نفر هم در استان داوطلب نخستین میاندوره پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری شدند.

 

 

 

کد خبر 879532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha