۷۰ درصد تجهیزات خط ۲ مترو شیراز بومی سازی شده است

مرادی با اشاره به اینکه ایستگاه های «غدیر» و «رازی» به زودی دارای پله برقی می شوند و آسانسور در ایستگاه «کاوه» ایجاد می شود، گفت: ۷۰ درصد تجهیزات خط ۲ مترو شیراز بومی سازی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «حسن مرادی»، امروز (چهارشنبه 18 دی) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خط 2 مترو شیراز در فاز یک با ایستگاه های «قهرمانان»، «عادل آباد»، «امیرکبیر» و «امام حسین (ع)» تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسد، گفت: مشکلات اجرایی، تامین منابع اعتباری داریم بهار سال 1400 بخشی از فاز 2 به بهره برداری برسد.

 

مدیر عامل شرکت مترو شیراز با اشاره به اینکه برای تکمیل آن 12 هزار میلیارد ریال به همراه 23 میلیون یورو اعتبار نیاز است، اظهارداشت: 75 درصد تونل فاز یک خط 2 پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

وی با اشاره به اینکه تجهیزات به میزان زیادی بومی سازی شده و کمتر از 30 درصد تجهیزات از خارج تامین می شود، افزود: تی بی ام تونل شرقی تا پایان سال به ایستگاه «امام حسین (ع)» می رسد.

 

مرادی با تاکید بر اینکه تی بی ام ها باید از ایستگاه قهرمانان به بوستان آزادی برسند، یادآور شد: در مورد خط 2 پتانسیل های اقتصادی تعریف شده بود که یکی دو مورد آن به نتیجه رسید.

 

وی با اشاره به اینکه مشکل عمده در مترو شیراز، تامین واگن هست که متولی اصلی تامین آن وزارت کشور است، اضافه کرد: خط 2 شروع به بهره برداری برسد چند ماه اول با سرفاصله زیاد و به شکل آزمایشی فعالیت می کند.

 

مدیر عامل سازمان قطار شهری شیراز با یادآوری این مطلب که عمده کار خط 2 و خط یک با استفاده از منابع مالی اورق مشارکت است، تاکید کرد: شهرداری و دولت با استفاده از اوراق مشارکت هزینه ها را تامین کرده اند.

 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته قرار بود خط 3 را کلنگ زنی کنیم که انجام نشد و این اتفاق در دهه فجر امسال روی می دهد، اظهارداشت: ایستگاه 15 خرداد در اولویت فعلی نیست، اما پیش بینی ایستکاه را در خط انجام داده ایم.

 

مرادی با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت بازار وکیل تصمیم گرفته شد که ایستگاه «وکیل» ایجاد شود، افزود: هسته مرکزی ایستگاه بدون هیچ مزاحمت ترافیکی زده شد و بنا داریم در کنار این ایستگاه موزه ایجاد کنیم.

 

مدیر عامل مترو شیراز با یادآوری این مطلب که تلاش می کنیم که ایستگاه «وکیل» در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد، اضافه کرد: یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی این ایستگاه هزینه شده است.

 

وی با اشاره به اینکه ایستگاه های «غدیر» و «رازی» به زودی دارای پله برقی می شوند و آسانسور در ایستگاه «کاوه» ایجاد می شود، افزود: از محل دریافت هزینه های فروش بلیط، کمتر از یک ششم هزینه های جاری مترو، تامین می شود.

 

 

کد خبر 878351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha