«حسن محمدزاده»، در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه دو مرکز نیکوکاری پیوند مساجد و ریگای بهشت در بوکان کنار مساجد و کانون های فرهنگی و هنری این شهرستان فعالیت می کنند، اظهار کرد: نهادینه سازی فرهنگ احسان و نیکوکاری به صورت محله محور از اهداف تشکیل مراکز نیکوکاری است.
مدیر کانون فرهنگی و هنری حافظون بوکان افزود: مرکز نیکوکاری پیوند مساجد از سال 97 و ریگای بهشت از اوایل دی ماه سال جاری فعالیت خود را آغاز کردند.
وی بیان کرد: مراکز نیکوکاری محله ها می توانند کمک موثری به کمیته امداد در راستای رسیدگی هر چه بهتر به نیازمندان و محرومین بوده و مساجد هم کمک موثری در این راستا داشته باشند.
نائب رئیس مرکز نیکوکاری پیوند مساجد با بیان اینکه اکثر کمک های مردمی از طریق مساجد جمع آوری شده و با کمک مدیران کانون درسطح محلات توزیع می شود، گفت: مراکز نیکوکاری را پل ارتباطی بین خیران و نیازمندان بوده و این مراکز می توانند به خوبی نیازمندان را شناسایی و با معرفی آنان به خیرین و نیکوکاران گرهای از مشکلات آنها بگشایند.
محمد زاده با بیان اینکه نقش امداد در این مراکز حمایت، نظارت و پشتیبانی می باشد اظهار کرد: مابقی وظایف این مراکز به عهده اهالی محل و مسجد از جمله امام جماعت، هیئت امناء و شواری مرکز است.
وی شناسیی نیازمندان واقعی محلات در سطح شهرستان، توزیع عادلانه وجوه و اقلام اهدایی خیرین بین نیازمندان، جذب کمک های نقدی و غیرنقدی و جذب صدقات، زکات مردم خیر و مومن شهرستان بوکان را از جمله اهداف این مراکز عنوان کرد
مدیر کانون فرهنگی و هنری حافظون بوکان با بیان اینکه هدف از راهاندازی این مراکز تنها کارکردهای مالی آن نمی باشد افزود: ما در این مراکز بیشتر به دنبال رسیدن به کارکردهای اجتماعی مساجد و مراکز نیکوکاری هستیم.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح ملی فهما عنوان کرد: کانون حافظون بوکان با 2500 عضو و امتیاز 8979 رتبه 5 را به خود اختصاص داده است.
این مسوول اذعان کرد: محوریت برنامه ها در کانون فرهنگی هنری بیشتر قرآنی بوده و در این راستا برنامه های قرآنی بصورت مستمر اجرا می گردد.
محمدزاده در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای طرح « پیوند مسجد و مدرسه» خاطرنشان کرد: کانون های شهرستان بوکان بصورت مستمر با مدارس ارتباط داشته و برنامه های ویژه ای را در این راستا در مدارس دانش، خدیجه کبری و امام خمینی(ره) برگزار کردهاند.
وی در ادامه سخنان خود به فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری شهرستان بوکان در فضای مجازی اشاره و گفت: کانون فرهنگی و هنری حافظون در بحث فضای مجازی، کانون های شهرستان را مدیریت می کند.
نظر شما