۳۵۷ باب کانون مساجد استان زنجان در سامانه فهما ثبت نام کردند

حجت الاسلام«محمدنقی یارمحمدی» از ثبت ۳۵۷ کانون مساجد، ۹ هزار و ۷۳ عضو و ۲ هزار و ۴۷۹ فعالیت در سامانه فهما خبر داد و گفت: آموزش به تمام کانون‌های مساجد حتی در محروم‌ترین مناطق استان در حال انجام است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان در خصوص رویداد ملی فهما و مراحل اجرا شده در استان به خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: «فهما» رویدادی است برای مشرکت، دیده شدن ، اشتراک محتوا، سطح بندی و ارتقا، هماهنگی و انسجام ، انگیزه بخشی و ایجاد محیط فعالیت و رقابت سالم برای کانون های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور است.

 

حجت الاسلام«محمدنقی یارمحمدی» ادامه داد: این طرح با توجه به شرایط، قابلیت ها و مقدورات محلی، کارکردهای اقتضایی و فعالیت های خودجوش و استفاده هدفمند از فناوری هــای نوین، رسانه ها و مراکز رشد طراحی شده است.

 

به گفته وی، در واقع فهما میدان عمل کانون های فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور می باشد.

 

این مقام مسئول در خصوص مراحل اجرایی این طرح گفت: با رصد و پالایش مستمر و منظــم، جریان حرکت و فعالیت کانون هــا ارزیابی و امتیاز دهی می شود و رتبه بندی آن ها بر اساس نظــام پایش و ارزیابی فهما که بر اساس میزان رشدی که استان های با لحاظ محدودیت هــا، اقتضائات جغرافیایی و ظرفیت های محلی داشته اند، امتیاز دهی شده و در نهایت، پایتخت فرهنگی هنری مساجد ایران (فهما) معرفی می شوند.

 

حجت الاسلام یارمحمدی تصریح کرد: این رویداد بر اساس سند تحول ستاد طــرح ریزی شده و تا پایان سال 1400بر اساس مراحل تعیین شده به صورت کامل استقرار می یابد.

 

وی ارتقای فعالیت‌های قران و عترت، شبکه‌سازی و ساماندهی، ارتقای فعالیت‌های هنری و ادبی کانون‌ها، ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی، غنی‌سازی اوقات فراغت، پاسداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی، فضای مجازی و رسانه و خلاقیت و نوآوری را از جمله شاخص‌های رتبه‌بندی این سامانه برشمرد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان با اشاره به اینکه کانون ها می توانند متناسب با امتیاز خپود در رویداد فهما از خدمات و تسهیلات در دو سطح کشوری و استانی بهره مند گردند، گفت: هـر کانونی کـه بیشترین فعالیت و تراکنش را داشته باشد از حمایتها و تسهیلات مضاعفی برخوردار می شود.

 

وی به خدمات ارائه شده به کانون های برتر در این طرح اشاره کرد و گفت: این خدمات شامل خدمات علمی- آموزشی، خدمات اردوی- گردشگری، خدمات مالی، تجهیزات مشارکتی، خدمات ورزشی، خدمات فرهنگی وهنری، خدمات پشتیبانی و تبلیغی است.

 

این مقام مسئول با یادآوری اینکه ۶۰ درصد کانون های استان روستایی و ۴۰ درصد شهری هستند، خاطرنشان کرد: ۱۹۲ باب کانون روستایی و ۱۲۶ باب کانون شهری در زنجان فعالیت می‌کنند.

 

مسئول ستاد کانون های مساجد استان زنجان از ثبت 357 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان در سامانه فهما خبر داد و گفت: در مجموع 9073 عضو و 2479 فعالیت در بخش های اوقات فراغت، هنری، فعالیت های اجتماعی، قرآن و عترت، کتاب و کتابخوانی، ورزشی و سلامت ثبت شده است.

 

حجت الاسلام یارمحمدی به آموزش اعضای کانون های مساجد جهت ثبت نام در این سامانه اشاره کرد و گفت: از طریق رابطین کانونی تعیین شده آموزش به تمام کانون های مساجد حتی در محروم ترین مناطق استان در حال انجام است.

کد خبر 877060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha