مجتبی باستان، معاون سازندگی و کارآمدسازی بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه اردوهای جهادی در بحث کمیت به عدد قابل توجهی رسیده است، به خبرنگار شبستان در بجنورد، گفت: در حال حاضر یک هزار و 800 گروه جهادی بسیج دانشجویی در کشور فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه به دنبال کیفی سازی و عمق بخشی برنامه های اردوهای جهادی هستیم، اظهارداشت: توسعه اقدامات آموزشی و توجیهی، انسجام امور تبلیغی و پژوهشی و تعهدی پرداختن به عرصه، 3 حوزه کاری جدید برای کیفی سازی این اردوها است.
باستان، تشکیل کارگروه تحقیق و پژوهش در عرصه جهادی، مدیریت معنوی اردو ها با حضور مبلغان، برگزاری جلسات آسیب شناسی، استفاده از نیروهای متخصص و با تجربه، تولید کتب و نشریات و برنامه ریزی مدون را از جمله رویکردهای این 3 حوزه عنوان کرد.
وی همچنین از اجرای 2 طرح ویژه مختص به این اردوها خبر داد و اظهارداشت: هر دانشگاه معین یک منطقه محروم در بازه زمانی 3 تا 4 سال خواهد شد.
معاون سازندگی و کارآمدسازی بسیج سازندگی کشور افزود: انتخاب هر دانشگاه و دانشکده به عنوان یک گروه جهادی، طرح ویژه دیگر است که با هدف تخصصی شدن اردوهای جهادی صورت خواهد گرفت.
باستان از چاپ و انتشار 12 عنوان کتاب از ابتدای سال جاری توسط این نهاد خبر داد.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه های تحقیق و پژوهش در اردوهای جهادی، بیان داشت: در حال حاضر در 21 استان کشور این کارگروه ها تشکیل شده است.
باستان از حضور بیش از 80 هزار دانشجو در اردوهای جهادی بسیج سراسر کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: یک میلیون و 400 هزار نفر روز کار دانشجو در قالب این اردوها به کارگیری شده است.
معاون سازندگی و کارآمدسازی بسیج سازندگی کشور افزود: از این تعداد 30 هزار دانشجو دختر و 50 هزار دانشجو پسر است.
باستان با بیان اینکه اردوهای جهادی در تمامی عرصه های سازندگی اعم از ساختمان سازی، مساجد، به سازی مدارس، پزشکی و غیره فعالیت می کند، بیان داشت: در سال جاری 63 باب مسجد توسط جوانان در قالب این طرح احداث شد.
پایان پیام/
نظر شما