به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، رئیس ستاد اقامه نماز استان ایلام در این نشست، اظهار کرد: این ستاد نیز در راستای گسترش فرهنگ نماز در بین اقشار مختلف بهویژه نسل جوان برنامههایی را در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار میکند.
«فیضالله رضایتی» تصریح کرد: شورای اقامه نماز استان در محل دفتر نماینده ولیفقیه در استان تشکیل خواهد شد و در این نشست نیز به بررسی برنامههای گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی پرداخته خواهد شد و همچنین در صورت هماهنگی، مراسم اختتامیه جشنواره رسانه و نماز نیز در این همین نشست برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید بهگونهای برنامهریزی شود که مساجد محور برنامههای گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شوند، یادآور شد: انقلاب اسلامی نشات گرفته از مساجد است و باید در برنامههای گرامیداشت دهه فجر، محوریت مساجد تقویت شود.
رئیس ستاد اقامه نماز استان ایلام بابیان اینکه برنامهها هرچه رنگ و بومی مسجدی به خود بگیرند قطعاً مشارکت مردمی هم بیشتر خواهد شد، افزود: هر چه مساجد تقویت شوند ما به اهدافی که در انقلاب اسلامی دنبال میشود، بیشتر نزدیک خواهیم شد.
رضایتی با تأکید بر پیوند و ارتباط برنامههای دهه فجر با نماز و فرهنگ نماز، یادآور شد: ستاد اقامه نماز استان با تمام توان و ظرفیت، در خدمت همه اعضای کارگروه مساجد در راستای برگزاری باشکوه آیینهای دهه فجر انقلاب اسلامی در استان خواهد بود.
مسئول قرارگاه امربهمعروف و نهی از منکر سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان نیز برنامههایی را مدنظر قرار داده که در ایامالله دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار میشود.
«اکبر ملکی» بابیان اینکه متن و اصل برنامههای مساجد فرهنگی است، گفت: لازم است که در برگزاری برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی، همه دستگاههای فرهنگی پایکار باشند، امروز دشمنروی مسائل فرهنگی جامعه کار میکند و مشکلات عدیدهای در سطح جامعه وجود دارد که باید امروز دغدغههای فرهنگی داشت.
وی با تأکید بر اینکه مسائل فرهنگی ازنظر مقام معظم رهبری بسیار مهمتر از مسائل اقتصادی است، افزود: این موضوع باید در رأس و اولویت کار مسئولان فرهنگی قرار گیرد و لازم است که در حوزه امربهمعروف و نهی از منکر نیز کارهای شایستهای انجام شود.
ملکی در پایان خاطرنشان کرد: شورای امربهمعروف و نهی از منکر امروز در حوزه کار تخصصی مربوط به حرفهها و زمینههای مختلف فرهنگی و اجتماعی واردشده است و بهطور مثال فرهنگسازی در زمینه حفاظت از محیط زیست و عدم روشن کردن آتش در مراتع و جلوگیری از آتش سوزی جنگلها یکی از نمونههای تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر است.
نظر شما