به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،«حسن ترکمانی» در نشست شورای ترافیک استان سمنان بابیان اینکه طی رسیدگی و ساماندهی امور ترافیکی، بازدید و بررسی نقاط حادثهخیز در شهرستانهای استان، اولویتها به شهرداران و مسئولان مدیریت شهری ابلاغشده است گفت: تمرکز و پیگیری رفع نقاط حادثهخیز برای حفظ و ارتقا امنیت سلامت شهروندان در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل دفتر فنی استانداری سمنان افزود: اصلاح نقاط حادثهخیز بر اساس اولویتهای مشخصشده در کنار مسائل عمرانی و ارائه برنامه جامع کاهش تصادفات درونشهری در زمره دیگر اقداماتی است که در شورای ترافیک استان سمنان بر روی آن تبادل نظر میشود.
در ادامه سرهنگ «تقی کبیری» با بیان اینکه در ۹ ماه نخست سال جاری پنج هزار و ۶۷۰ فقره تصادف فوتی، جرحی و خسارتی درراههای استان سمنان به وقوع پیوسته است اظهار داشت: این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۹ درصد افزایش داشته است.
رئیس پلیسراه استان سمنان از کاهش ۲۴درصدی تعداد تصادفات فوتی در استان سمنان در این مدت خبردادوافزود: این در حالی است که تعداد فوتیها در این مدت ۰.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت.
وی تصریح کرد: ۷۱ درصد تصادفات را خودروهای سواری، ۱۶ درصد وانت، ۱۴ درصد کامیون و کامیونت، ۱۴ درصد موتورسیکلت و مابقی نیز سایر وسایل نقلیه تشکیل میدهد.
کبیری با تأکید بر اینکه ۶۱ درصد تصادفات استان سمنان در محور تهران به مشهد و بالعکس اتفاق میافتد، تصریح کرد: تصادفات واژگونی منجر به فوت با ۴۵ درصد، بیشترین فراوانی را در جادههای استان به خود اختصاص داده است و تصادف وسیله با وسیله با ۲۵ درصد در رتبه بعدی فراوانی تصادفات قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه تصادف وسیله با موتورسیکلت و دوچرخه ۱۷ درصد در جایگاه سوم این آمار قرار دارد، بیان کرد: تخطی از سرعت مطمئنه بیشترین میزان فراوانی اعمال قانون درراههای استان را به خود اختصاص داده و اقدامات فرهنگی ترافیکی از سوی پلیسراه استان برای رانندگان و مدیران باربری و مسافربری، راکبان موتورسیکلت، رانندگان دولتی و نظامی و دانش آموزان در دستور کار است.
«موسی بزرگی» نیز دراین نشست با بیان اینکه اقدامات ویژهای برای کاهش تصادفات فوتی در معابر درونشهری استان سمنان در حال انجام است تأکید کرد: در ۹ ماهه اول سال جاری ۲۴ نفر براثر تصادفات معابر دوره شهری این استان جان باختند.
رئیس پلیس راهور استان سمنان با بیان این مطلب که بر اساس آمار، تعداد تلفات رانندگی درونشهری شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و آرادان با کاهش روبرو است، افزود: تعداد متوفیان تصادفات معابر درونشهری استان در بازه زمانی برنامه پنجم توسعه از سال ۹۰ تا ۹۵، بالغبر ۳۷ درصد کاهش داشته است.
وی گفت: برنامه ششم توسعه نیز در خصوص کاهش تعداد تصادفات معابر درونشهری از سال ۹۶ در استان آغازشده و این تعداد از ۶۱ نفر در سال ۹۶، به ۲۴ نفر در بازه زمانی ۹ ماه سال ۹۸، کاهشیافته است.
در این نشست پیرامون ساماندهی دست فروشان در معابر شهری، تسریع درراه اندازی و بهره برداری از پارکینگ خودروهای سنگین در شهرستانهای شاهرود، دامغان، گرمسار، مهدی شهر، ارادان و میامی بحث شد.
نظر شما