تاریخ شیعه و اسلام زخم خورده بی بصیرتی است

معاون سیاسی و انتخاباتی استانداری خوزستان، با بیان اینکه باید در برنامه ریزی روز 9 دی، نقش ولایت پررنگ تر نشان داده شود، اظهار داشت: تاریخ شیعه و اسلام زخم خورده بی بصیرتی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حمید قناعتی، معاون سیاسی و انتخاباتی استانداری خوزستان، امروز (8 آذر) در جلسه هماهنگی روز 9 دی، با بیان اینکه این روز را باید روز ملی بصیرت اعلام کرد، گفت: 9 دی روز مردم و بازتاب حرکت مردم در حمایت از امام و ولایت فقیه بود.

 

وی افزود: زمانی که مردم دیدند به نمادهای آنها و ساحت مقدس رهبری و اصل ولایت فقیه اهانت شده، در روز 9 دی، حماسه ای ماندگار در حمایت از ولایت و امامت خلق کردند، از این رو باید به گونه ای برنامه ریزی شود و هفته یا دهه ای را با نام بصیرت جهت تبیین وقایع فتنه نامگذاری کنیم.

 

وی نقش دانشگاه ها، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه و مراکز فرهنگی را در تبیین و تشریح این روز، مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: زیربنای حکومت هایی که نابود شدند و سقوط کردند، جهل بوده و ما خوشحالیم که مقام معظم رهبری به بالا بردن بصیرت مردم و نه جهل آنها می اندیشند.

 

قناعتی، با بیان اینکه در حال حاضر شبکه های بیگانه در صدد هستند نقش رهبری را در جامعه کمرنگ کنند، اذعان داشت: ابزار دشمن در این زمینه جهل است بنابراین اگر مردم بصیرت داشته باشند زیر بار ظلم نمی روند.

 

وی با اشاره به اینکه تاریخ شیعه و اسلام زخم خورده بی بصیرتی است، تصریح کرد: هدف اولیا و انبیای الهی و همچنین امام راحل که دنباله رو ائمه اطهار هستند، آگاه کردن مردم نسبت به مسائل پیرامون و بصیرت افزایی است از این رو باید بصیرت را پررنگ و به همه سطوح جامعه منتقل کنیم.

 

وی با بیان اینکه همه رسانه ها، وبلاگ نویس ها، اهل قلم و کسانی که به فضای سایبری و مجازی آشنایی دارند باید به این نکات توجه کنند، اضافه کرد: نباید به حماسه 9 دی نگاه اداری داشته باشیم بلکه هر کسی که به ولایت ارادت دارد در هر مجموعه ای که هست باید این روز را پررنگ ببیند.

 

معاون سیاسی و انتخاباتی استانداری خوزستان، تأکید کرد: در انتخاباتی که در پیش داریم باید مسائل را رصد کنیم و اجازه ندهیم که دشمنان همچون انتخابات 88 بحث تقلب، عدم صیانت از آرای مردم، تهمت ها و... را بیان و انتخابات ما را آلوده کند.

 

وی با اشاره به اینکه فرماندهان جبهه مبارزه با جهل باید فضای بصیرت افزایی را در جامعه گسترش دهند، خاطر نشان کرد: زنگ بصیرت، برگزاری چندین همایش در خصوص این حماسه بزرگ، نامگذاری برخی میادین و خیابان ها به نام شهدای 9 دی، برگزاری راهپیمایی باشکوه و... از جمله برنامه های این روز است.

 

وی با بیان اینکه مداحان و شعرای اهل بیت عصمت و طهارت، شعرهایی در خصوص بصیرت افزایی در اشعارشان داشته باشند، عنوان کرد: با توجه به اینکه بیش از 400 هزار نفر در حاشیه شهر اهواز زندگی می کنند و کمبود ابزار فرهنگی در این مناطق می تواند مشکلاتی را ایجاد کند، لازم است برنامه های فرهنگی در این بخش ها به صورت ویژه اجرا شود.

 

همچنین حجت الاسلام محمد صادق عظیمی، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، عاشورا را مهم ترین واقعه تاریخ بشری خواند و بیان کرد: همه حرکت های عدالت طلبانه و حق جویانه، پیروزی انقلاب اسلامی و جریان بیداری اسلامی نشأت گرفته از حماسه عاشوراست.

 

وی با اشاره به فتنه 88 و حماسه 9 دی، ابراز داشت: فتنه 88 برنامه ریزی حساب شده برای براندازی حکومت و نظام اسلامی بود و در این راستا بحث انتخابات ریاست جمهوری یک بهانه محسوب می شود که متأسفانه برخی در این بین فریب خوردند.

 

وی یاد آور شد: با برنامه ریزی، حمایت حق تعالی و کمک مقام معظم رهبری، ملت ایران در روز 9 دی به صورت یکپارچه وارد صحنه شدند و تمام نقشه های دشمنان را نقش بر آب کردند که این حماسه همیشه در تاریخ انقلاب ماندگار خواهد ماند.

 

حجت الاسلام عظیمی، با اشاره به اینکه نباید در برنامه ریزی ها تنها به راهپیمایی اکتفا کرد، توضیح داد: در این روز باید بصیرت افزایی را در بین مردم تقویت و نمایشگاه، جشنواره، مسابقات مختلف مرتبط با این روز و... برگزار کرد.

 

رسول صالحی، مسئول روابط عمومی استانداری خوزستان، نیز با تأکید بر اینکه رسانه های بیگانه در اصل می خواهند بین رهبری و مردم جدایی بیاندازند، اظهار کرد: اگر در برنامه ریزی ها بتوانیم اصل مطلب را که دفاع از حریم ولایت و رهبری و حفظ وحدت است را برای مردم و به ویژه جوانان تبیین کنیم، در این راستا موفق خواهیم شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 87642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha