دستیابی به توسعه همه جانبه بدون توجه به یافته های پژوهشی میسر نیست

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، دستیابی به توسعه همه جانبه را بدون توجه به یافته های پژوهشی غیر ممکن عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، دکتر شاهین فکور، امروز (9دی) در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج که در دانشکده علوم انسانی برگزار شد، گفت: دستیابی به توسعه همه جانبه بدون توجه به یافته های پژوهشی میسر نیست و فراهم کردن زمینه مناسب برای پژوهشگران باید در اولویت قرار داشته باشد.


وی افزود: یکی از مهمترین عوامل موثر در مسیر توسعه هر جامعه ای بخصوص در جوامع دانشگاهی توجه به تحقیق و پژوهش و توجه به پژوهشگران است.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اظهار داشت: پدیده اطلاع رسانی به موقع مکمل فعالیت های اجرایی بخصوص در امور پژوهشی و تحقیقاتی است چرا که پژوهش جستجوی یک حقیقت علمی است و پیامد این کشف علمی کسب اعتبار علمی و در خدمت جامعه قرار دادن نتایج آن پژوهش است.


وی تصریح کرد: در کشور ما این باور حاکم است که یافته های نو علمی در خدمت توسعه کشور قرار دارد و معیار ارزش گذاری انسان ها شده است.


دکتر فکور، به رشد چشمگیر و برجسته فعالیت های پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: افزایش مقلالات علمی در مجلات معتبر خارجی و داخلی، ثبت اختراعات، چاپ مجلات معتبر علمی، ایجاد مراکز تحقیقاتی، و رشد پارک های علم و فناوری از جمله فعالیت های پژوهشی این دانشگاه است.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین برگزاری سمینارها و کنفرانس های ملی و بین المللی، انعقاد تفاهم نامه های علمی پژوهشی، افزایش طرح های پژوهشی با رویکردهای سفارشی و کاربردی وموارد متعدد دیگر گواه این رشد و تعالی متمایز با گذشته است.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج خاطر نشان کرد: امیدواریم در سال های آتی روند روبه رشدی در زمینه های مختلف تحقیقاتی و پژوهش را در دانشگاه آزاد اسلامی شاهد باشیم.

 

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این همایش گفت: در جهان امروز دانشگاه نه تنها به عنوان مرکزی آموزشی، بلکه مغز متفکر و قلب تپنده یک جامعه ی پویا به شمار می رود.


دکتر عادل فاطمی افزود: با نگاهی به رشد علم و فناوری در دنیا، می توان بدون اغراق گفت که اساسی ترین عامل حیات و بالندگی این مغز متفکر و قلب تپنده را در جهت پویایی چنین جامعه ای، پژوهش و تحقیق تشکیل می دهد.

 

وی تصریح کرد: پویایی، تحول جامعه و دانشگاه در گرو زمینه سازی و ایجاد بستر مناسب برای انجام پژوهش و تحقیقات علمی است.

 

فاطمی اظهار داشت: همانگونه که در امر آموزش، عمومی سازی مد نظر است و به هیچ عنوان بحث نخبه پروری مطرح نیست باید پژوهش نیز مربوط به همه اقشار جامعه باشد.

 

وی به فعالیت های حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اشاره کرد و افزود: معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد سنندج در دو زمبنه بستر سازی برای پژوهش و حمایت از پژوهشگران و محققان فعالیت می کند.

 

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج به رشد چشمگیر این معاونت در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در زمینه ارئه طرح های پژوهشی، نگارش و چاپ مقالات پژوهشی، برگزاری نشست ها و همایش های علمی و پژوهشی،سفر مطالعاتی، شرکا در کنفرانس های معتبر علمی داخلی و خارجی، اختراع و ابتکار و نوآوری رشد بسیار خوبی داشته است.


وی خاطرنشان کرد: در سال جاری تلاس بر آن بوده تا با برنامه ریزی برای ایجاد انگیزه ی بیشتر تا با تفویض برخی اختیارات پزوهشی به دانشکده ها نقش آنها را موثرتر کرده و انجام امور پژوهشی را ساده تر و سریع تر کنیم.

 

گفتنی است، در پایان این مراسم از سه اختراع برتر نمایشگاه اختراعات و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد و همچنین از تعدادی از پژوهشگران برتر این دانشگاه تجلیل شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 8746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha