وفاداری مردم به رهبری نشان از بصیرت و غیرت و تدین است

امام جمعه شهربابک گفت: حرکت عظیم و انقلابی همه جانبه مردم در ۹ دی گوشه ای از وفاداری عمیق مردم نسبت به مقام معظم رهبری است که این وفاداری از بصیرت و غیرت و تدین مردم سرچشمه می گیرد.

حجت الاسلام علی اصغر انصاری به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی ماه که نماد بصیرت و وفاداری مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلامی با انقلاب و رهبری بود؛ در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهربابک؛ گفت: ۹ دی نماد تبلور و عینت بخشی به تدین و بصیرت مردم سراسر ایران بود که در یک روز آفریده شد.

 

 

امام جمعه شهربابک با بیان اینکه حماسه ۹دی کشور را در برابر هدف دشمن؛ تقویت و جهانی کرد و منجر به تزریق ناامیدی در اردوگاه دشمن و زمینه امیدواری بیشتر در اردوگاه جبهه انقلابی را ارمغان آورد؛ به عوامل مهم شکل دهی این حماسه بزرگ اشاره کرد و آن را تدین مردم، غیرت مردم نسبت به مملکت، محبت نسبت به امام حسین (ع) دانست و تصریح کرد: افرادی که قصد سست کردن ولایت فقیه وتدین مردم و ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی را داشتند در مقابل مردم شکست خورده و بازنده اصلی شدند.

 

وی حرکت مردم در ۹ دی را نشانه بیداری و بصیرت مردم دانست و با بیان اینکه مقام معظم رهبری سه عامل را در تمام حرکت های انقلابی مؤثر می دانند و آن تدین، بصیرت و مردمی بودن است؛ خاطرنشان کرد: این هرسه عامل را مردم در ۹دی ثابت کردند و به تنهایی این حرکت و مبارزه را بدوش کشیدند و هم در انقلاب هم درجنگ و هم در مقابله با فتنه های بعد از انقلاب، مردم، حرکت همراه با بصیرتی برای دفاع از  دین داشتند.

 

حجت الاسلام انصاری اظهار داشت: ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی درآشوب های قومیتی و تجزیه طلبی ها، بارها شاهد چنین حرکت های کم نظیری بودیم همچنین قضایای فتنه های مختلف اول انقلاب و در سال ۷۸ و ۸۸ مردم ثابت کردند که حامی انقلاب اسلامی و از مسئولین نیز بابصیرت تر هستند.

 

وی ادامه داد: حرکت عظیم و انقلابی همه جانبه مردم گوشه ای از وفاداری عمیق مردم نسبت به مقام معظم رهبری است که این وفاداری از بصیرت و غیرت و تدین مردم سرچشمه می گیرد که آغاز این وفاداری مردم ولایتمدار در طول تاریخ از روز واقعه غدیرخم شروع شد.

 

امام جمعه شهربابک با اشاره به اینکه خصوصیت فتنه طوری است که جای حق و باطل عوض می شود چون باطل در آن زمان شبیه حق بود و تشخیص حق از باطل برای برخی مردم سخت شده بود و رهبری رسیدن به تشخیص را به عهده مردم گذاشت که با گذشت زمان، مردم واقف بر باطن این افراد فتنه گر و معاند شوند؛ گفت: دقیقاً مانند ماجرای بنی صدر، نیاز بود مردم متوجه  افراد شوند و در طول ۸ماهی که مملکت در آتش فتنه می سوخت زمانی که آتش به پرچم امام حسین رسید مردم فهمیدند اعتراض به انتخابات بهانه است و براندازی نظام و اسلام هدف اصلی جریان آشوب گر بوده است.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چه شد که بدخواهان انقلاب با توجه به شکیبایی رهبری دست از ادامه فتنه برنداشتند؟ توضیح داد: عده ای از آنها بی بصیرت بودند که بعد از روشنگری آگاه شده و کنار کشیدند؛ اما معاندان همچنان امیدوار بودند که در براندازی موفق می شوند و نمی خواستند برنامه ریزی ۱۰ ساله آنان که از سال  ۷۸تا۸۸ انجام شده بود نقش برآب شود بنابراین به قصد براندازی ادامه می دادند و زود صحنه را خالی نکردند.

 


حجت الاسلام انصاری درباره تأثیر این حادثه از لحاظ بین المللی بر وجهه نظام بیان کرد: فتنه گران پیروزی بزرگ ملت ایران را بر کام مردم تلخ کردند و چهره نظام را ضد دمکراسی جلوه  دادند اما حماسه ۹ دی مردم منجر شد وجهه بین المللی نسبت به نظام مثبت شود و متوجه شدند که نظام کاملاً دمکراسی است؛ دشمن از سال ۷۷ برنامه ریزی دقیقی برای این آغاز این فتنه داشت و هرگز نمی توان این برنامه ریزی ۱۰ ساله را دستپاچگی نامید حتی اگر پیروز انتخابات شخص دیگری بود باز آنان فتنه می کردند.

 

وی افزود: مردم شریف استان کرمان در طول انقلاب در طول دفاع مقدس و بعد از دفاع مقدس به دلیل نزدیکی به مرزهای شرقی همیشه بزرگترین ضربات فرهنگی و نظامی و اجتماعی را از دشمن دریافت و تحمل کردند اما در طول این مدت ما کوچکترین سستی در اراده مردم کرمان ندیدیم و همیشه دوشادوش مردم سراسر ایران نقش آفرینی کردند و مدافع نظام و انقلاب بوده و هستند و روحیه بسیجی و جهادی مردم در سراسر ایران واضح و روشن بود که این روحیه مردمی در دفاع مقدس و سازندگی کشور هم حرکتی کم‌ نظیربود.

کد خبر 874163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha