به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان امروز (7 آذر) در چهارمین جلسه شورای اداری استان در سال جاری در اداره کل ارشاد اسلامی استان گفت: حرکت و فعالیت کانون های فرهنگی هنری و کتابخانه های مساجد و تعامل و همکاری متقابل آنان با ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های تابعه در خور توجه است و بنا داریم در سال جاری بیشترین توجه را به توسعه کیفی و کمی کانون های مساجد معطوف کنیم.
وی با تسلیت ایام محرم الحرام، با بیان اینکه مفهوم یکتاپرستی و خداپرستی خود به صورت روشن به امر به معروف و نهی از منکر اشاره میکند، ادامه داد: کسانی که امر به معروف و نهی از منکر میکنند باید به این امر علم کامل داشته باشند و با علم کامل و آگاهی به این امر مهم بپردازند.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با اشاره به جایگاه سیاسی امر به معروف و نهی از منکر، افزود: فلسفه حکومت اسلامی و هدف و غایت دین این است که ما بکوشیم تا با حفظ نظام اجتماعی سالم و تأمین حقوق همگان جامعه ای سالم با نوجوانان وجوانانی درستکار داشته باشیم.
گلباغی با اشاره به ماده 6 قانون پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران که تا پایان برنامه حداقل یک چهارم مساجد شهری و روستایی برخوردار از کانون فرهنگی و هنری باشند، افزود: به منظور ارتقا کارکرد فرهنگی و هنری مساجد، برقراری عدالت فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی و جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مکلف است با رعایت موازین اسلامی ترتیبی اتخاذ نماید که مساجد شهری و روستایی بالای هزار نفر جمعیت برخوردار از کانون فرهنگی و هنری باشند.
وی اظهار داشت: بر همین اساس 25 کانون در سنندج، 7 کانون در دهگلان، 5 کانون در بانه، 7 کانون در کامیاران، 9 کانون در دیواندره، 6 کانون در بیجار، 7 کانون در قروه، 15 کانون در سروآباد، 20کانون در مریوان و 12 کانون در شهرستان سقز میزان سهمیه کانون های تازه تاسیس در شهرستان های تابعه کردستان در سال جاری است.
این مقام مسئول از روسای شهرستان های تابعه خواست که بر کانون های فرهنگی و هنری نظارت مستمر تری داشته باشند و افزود: روسای شهرستان هاتی تابعه توجه داشته باشند که هر کانون تابلو شناشایی داشته باشد، گزارش نیمه اول فعالیت های سالی جاری را ارائه دهند و بر کانون های روستایی توجه بیشتری داشته باشند.
وی از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خواست بودجه فرهنگی سفر ریاست جمهوری که 5/18 درصد است را به دبیرخانه امور مساجد در راستای تامین بخشی از هزینه های و فعالیت هاتی کانون های مساجد اختصاص دهد.
وی همچنین خواستار ارائه گزارش اقامه نماز در ادارات فرهنگ و ارشاد شهرستان های تابعه شد و اذعان کرد: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ نماز در جامعه بهعنوان یک امر ضروری باید مهم ترین دغدغه و برنامه برای عموم مردم به ویژه مسئولان و در بخشهای مختلف جامعه باشد.
وی افزود: یکی از مهمترین کارها در رابطه با توسعه و ترویج فرهنگ غنی و ارزشمند نماز، اقامه نماز جماعت در سطح ادارات، مدارس و نهادهای دولتی و خصوصی است.
پایان پیام/
نظر شما