به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشستی با عنوان «نقد و بررسی یافتههای موج سوم طرح ملی مصرف کالاهای فرهنگی» سه شنبه دهم دی ساعت 14 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میشود.
دکتر سعید معیدفر، دکتر هادی خانیکی، دکتر عباس کاظمی و علیاصغر سیدآبادی در این نشست به سخنرانی می پردازند.معید فر جامعه شناس و استاد دانشگاه، مدیر علمی طرح طرح ملی مصرف کالاهای فرهنگی است.رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، مدیر گروه ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی، سردبیر نامه علوم اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی، عضو کمیسیون پژوهشی فرهنگی دانشگاه تهران، دبیر کل پژوهشهای بنیادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس انجمن جامعه شناسی ایران از جمله سمت هایی است که در کارنامه کاری وی مشاهده می شود.
دکتر هادی خانیکی از استادان سرشناس ارتباطات است که پایه گذار کانون های فرهنگی، هنری اجتماعی و دینی در دانشگاه هاست. از جمله سمت های این استاد دانشگاه می توان به عضویت شورای انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی، مشاور رییس جمهور در امور فرهنگی، ریاست کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در ایران، ریاست پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، عضویت هیات امنای دانشنامه بزرگ زبان فارسی و مشاور فرهنگی و اجتماعی وزیر فرهنگ و آموزش عالی اشاره کرد.
دکتر عباس کاظمی استاد دانشگاه و پژوهشگر است. پرسه زنی و زندگی روزمره در ایران، مطالعات فرهنگی، مصرف و زندگی روزمره و جامعه شناسی روشنفکری دینی در ایران از جمله کتابهای کاظمی است.
دیگر سخنران این نشست علیاصغر سیدآبادی، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.سید آبادی پژوهشگر، شاعر و نویسنده کودک نوجوان است. خانم معلم و آقای نقاش، یک کوسه و پنج ماهی، وقتی پدربزرگ بیاید، ماهک و سیاهک، پسری که با یوزپلنگ حرف زد، امشب بزغالهها خوابشان نمیآید، نخستین تجربه استعمار غربی در ایران، ملاصدرا، اندازه همه گیلاسها دوستت دارم از جمله کتابهایی است که وی به رشته تحریر در آورده است.
موج سوم پیمایش ملی «مصرف کالاهای فرهنگی در ایران» که پس از ۱۶ سال توسط دفتر طرحهای ملی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اجرا شد، پایان یافت. جمع آوری اطلاعات مورد نیاز این طرح با تعداد نمونه ۱۵۵۰۰ نفر از افراد بالای ۱۵ سال ساکن شهر و روستا و درگستره ملی انجام شده است. در این پیماش پرسشنامه ها به هموطنان 31 استان شامل 85 شهر و 500 روستا ارایه شد. موج اول پیمایش ملی «مصرف کالاهای فرهنگی در ایران» در سال ۱۳۷۹ و موج دوم آن در سال ۱۳۸۲ انجام شد.
نظر شما