بازی، فکر را فربه می کند/ صنعت اسباب بازی ظرفیتی برای گشایش اقتصادی

حاجی میرزایی با بیان اینکه صنعت اسباب بازی بیش از تکنولوژی، نیازمند خلاقیت و نوآوری است، گفت: بازی و اسباب بازی کارکرد عمیق تربیتی و آموزشی دارند.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «محسن حاجی میرزایی»، صبح امروز در افتتاحیه پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: فراگیری مهمترین رفتار انسان ها است. تمایزی که بین افراد و جوامع مشاهده می شود در قالب تمایز یادگیری آنها قابل توضیح است. وضعیتی که جامعه دارد و خواهد شد با جریان یادگیری قابل توضیح است. آینده درخشان به میزان یادگیری افراد جامعه بر می گردد.

 

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: یادگیری از طریق تکنولوژی ارتباط ما را با طبیعت منسجم می کند. یادگیری از طریق نهادها ارتباط ما را با انسان های دیگر برقرار می کند. یادگیری از بدو تولد آغاز می شود. مهمترین دوره یادگیری، کودکی است زیرا بخش عظیم شخصیت در این دوره شکل می گیرد. هر چقدر جریان یادگیری را سنجیده تر و اصولی تر طراحی کنیم، بچه ها از آسیب و تهدیدات بیشتر در امان خواهند بود.

 

وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از موقعیت های یادگیری ذکر شده است، عنوان کرد: تمام هستی عرصه فراگیری است. کلاس تنها موقعیت یادگیری نیست. در فرهنگ ما تمام هستی آیه است. در قرآن کریم دعوت به مطالعه ماه، خورشید، ستارگان و حیوانات شده است. یکی از متمایزترین، جذاب ترین و پر متقاضی ترین عرصه های یادگیری که با روح و روان افراد هماهنگ است، یادگیری مبتنی بر بازی است. بازی، فکر را فربه و تقویت می کند، باعث رشد خلاقیت می شود. بازی امکانی برای تجربه زندگی فراهم می کند و به تمایلات روانی شکل می دهد. بازی مجالی برای پرورش احساسات است و تمرکز و توجه ایجاد می کند. بازی با شادی و لذت همراه است و ارتباط با سایرین را تقویت می کند.

 

حاجی میرزایی با اشاره به تاثیر بازی ها و اسباب بازی ها در روح و روان بچه ها اظهار داشت: بازی تنها برای گذران اوقات فراغت نیست بلکه کارکرد عمیق آموزشی و تربیتی دارد. همه کسانی که بر روی فعالیت های دانش بنیان سرمایه گذاری می کنند، بدانند که بازار اسباب بازی بکر است. ما در این حوزه به دلیل بازار بزرگی که داریم و پیرامون ماست، می توانیم سرمایه گذاری کنیم. صنعت اسباب بازی بیش از تکنولوژی نیازمند خلاقیت و نوآوری است و ظرفیتی برای گشایش اقتصادی دارد. آموزش و پرورش با ایجاد اتاق های بازی فقر حرکتی بچه ها را پاسخ می دهد و مجالی برای تقویت ظرفیت های ذهنی آنها فراهم می کند.

کد خبر 873090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha