به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «فاضل نظری» صبح امروز در افتتاحیه پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: جشنواره ملی اسباب بازی با سه هدف اصلی در حال برگزاری است. اولین هدف برجسته سازی مفهوم اسباب بازی است. اسباب بازی یک حامل فرهنگی در شکل گیری معماری هویت فرزندان ماست. این جشنواره نگاه ها را به این امر می تواند معطوف کند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دومین هدف جشنواره اسباب بازی را فرصتی برای ارزیابی و رصد وضع اسباب بازی موجود در کشور دانست و افزود: وارد کردن کالاهای فرهنگی به کشوری مثل ایران که مهد فرهنگ است، تأسف بار است و به مثابه وارد کردن نفت به کشور است. متاسفانه می بینیم که کتاب و اسباب بازی به کشور وارد می شود، این خلأ باید جبران شود. سومین هدف جشنواره ملی اسباب بازی ایجاد فرصت برای تعالی و توسعه صنعت اسباب بازی است. صنعت اسباب بازی احتیاج به طراحی نظام نوآوری دارد و متاسفانه تاکنون این نظام شکل نگرفته است.
وی با اشاره به نقش آفرینان حوزه اسباب بازی اظهار داشت: نقش آفرین مهم در حوزه اسباب بازی قوانین و مقررات است. چه قوانینی برای حمایت از این صنعت نوپا باید وضع شود؟ نهادهای بانکی و مالی نیز در این عرصه نقش آفرین هستند. صنعت اسباب بازی احتیاج به نهادهای پولی و اعتباری دارد تا بتواند توسعه پیدا کند. فرصتی باید برای شناسایی ایده ها و فکرهای جدید در این حوزه فراهم شود. حوزه دانشی یعنی مسلح شدن به تکنولوژی. برای تجاری سازی باید به بازارسازی و توسعه بازار و محصول هم فکر شود.
نظری خاطرنشان کرد: سال قبل بعد از برگزاری جشنواره ملی اسباب بازی قدم های خوبی برداشته شد. گامی که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان متولی حوزه اسباب بازی بر می دارد با حمایت دیگر مسئولان موثرتر و موفق تر خواهد شد. امسال در جشنواره ملی اسباب بازی از نظر کمی و کیفی اتفاقات خوبی رخ داده است.
نظر شما