به گزارش خبرگزاری شبستان، عدم تشکیل کمیته ساماندهی ازدواج، مرخصی زایمان بانوان پزشک همان ۹ ماه باقی میماند، آمادگی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت شهرک صنعتی مشترک مرزی، ۹ دی ایستگاه پایانی فتنه محسوب میشود از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه ششم دی ماه است که میتوانید مشروح آن را در لینکهای زیر بخوانید.
ارادهای برای حل مشکل ازدواج در مسئولان وجود ندارد/عدم تشکیل کمیته ساماندهی ازدواج
حجت الاسلام «نصرالله پژمانفر» شب گذشته (پنجشنبه 5 دی) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به بررسی وانع ازدواج جوانان پرداخت و بر این موضوع اشاره داشت که متاسفانه ارادهای برای حل مشکل ازدواج در مسئولان وجود ندارد و گفت: با وجود پیگیریهای مکرر، بخش بسیار ناچیزی از قانون «تسهیل ازدواج جوانان» مصوب سال ۱۳۸۴ در قالبهای دیگر اجرایی شده و خود قانون، اصلا اجرایی نشده و کاملا کنار گذاشته شده است و اگر چاره جويی نشود دچار بحران جمعیتی می شویم
عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اجرایی شدن این قانون تاکید کرد و گفت: ۷ مجموعه دولتی از جمله سازمان برنامه و بودجه، وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، علوم، ورزش و جوانان و وزارت کشور مسئولیتهای متفاوتی در این موضوع دارند که با هر کدام، جداگانه مکاتبه کردیم تا گزارشی از عملکرد خود را ارائه کنند، اما گزارشهای آنها قابل قبول نبود و در لایحه بودجه هم برای این موضوع چاره اندیشی و پیش بینی نشد.
وی در ادامه به برخی از اقداماتی که مجلس شورای اسلامی در این زمینه انججام داده است اشاره کرد و با ابراز تاسف از اینکه بسیاری از افراد در کشور ما اجرا نکردن قانون را جرم نمیدانند، گفت: ما این موضوع را به عنوان عمل مجرمانه در نظر گرفتیم اما پاسخ دستگاهها این بود که اقدام مجرمانهای نداشتیم و ترک فعل، جرم نیست
مشکل انتخابات در انجام ندادن وظایف نمایندگی است
«عباسعلی کدخدایی» در یادداشتی توئیتری نوشت: «نظارت شورای نگهبان مشکل انتخابات نیست، مشکل انجام ندادن وظایف نمایندگی، از جمله عدم تصویب قانون جامع انتخابات در طول ۴ سال گذشته است. این سوال همچنان باقی است که چرا قانون انتخابات به تصویب نهایی نرسید و بعد از هر بار طرح در مجلس از دستور خارج می شد؟»
پنج روز پیش نیز، سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه مجلس میتوانست جلو ثبت نام بیرویه داوطلبان انتخابات مجلس را بگیرد، گفت: ملاک شورا در بررسی صلاحیت و برگزاری انتخابات و نظارت بر انتخابات قانون است و ما تلاش خواهیم کرد اجرای صحیح قانون را داشته باشیم تا حقی از کسی تضییع نشود.
روز شنبه در نشست خبری که در محل شورای نگهبان برگزار شد، خبرنگاری از کدخدایی پرسید، تعداد زیادی عدم احراز صلاحیتها در شورای نگهبان روی میدهد در حالی که هیات های اجرایی بسیاری را تایید می کنند چرا شورای نگهبان اکثر نامزدها را احراز صلاحیت نمیکند؟ کدخدایی پاسخ داد: ما خود به این موضوع گلایه داریم. معتقدیم همه نهادها و دستگاههایی که در حوزه مربوطه وظیفه دارند باید بر اساس قانون وظیفه خود را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: ما انتظار داشتیم هیاتهای اجرایی بر اساس مر قانون کار کنند چون هنوز وضعیت بررسی آنها را نداریم نمی توانیم بگوییم هیاتهای اجرایی به وظیفه خود عمل نکرده اند. ما دقت لازم را در بررسی صلاحیتها خواهیم داشت تا قانون رعایت شود و حق کسی ضایع نشود.
سخنگوی شورای نگهبان اضافه کرد: اگر کسی وظیفه اش را انجام ندهد به این معنا نیست که ما هم وظیفه خود را انجام ندهیم ما موظفیم قانون را به درستی اجرا کنیم.
گام دوم انقلاب گام شکست های پی در پی دشمنان است
سردار سرتیپ دوم پاسدار «رمضان شریف» در یادواره ۲۵ شهید روستاتی النگ شهرستان کردکوی گفت: ما در یادواره شهدا وظیفه داریم به شهدا گزارش دهیم که توانسته ایم وظیفه خود را در قبال شهدا به درستی انجام دهیم یا خیر؟ برخی جوانان ما نمی دانند نظام ستمشاهی پیش از انقلاب با مردم چگونه رفتار می کرد و رفتارش در قبال دشمنان چه بود.
سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به غارت نفت ما توسط آمریکا در دوران قبل از انقلاب بیان داشت : نفت ما در دوران ستمشاهی متعلق به آمریکا بود و امروز هم صریحا دیدید که رییس جمهور امریکا گفت در منطقه ما به دنبال نفت است.
مسوول روابط عمومی کل سپاه افزود: جوانان بدانند که این کشور با چه زحمت و مجاهدتی از چنگال آمریکایی ها درآمد و امام (ره)چگونه با اتکا به خداوند سرنوشت کشور را به دست مردم سپرد.
وی در ادامه تصریح کرد: تا پیش از انقلاب همه مقدرات در دست دربار و عده ای محدود وابسته به دربار بود و مردم در تعیین امورات کشور نقشی نداشتند.
سردار شریف اظهار کرد : آمریکایی ها در ابتدای انقلاب کمر همت بستند تا با کودتا و توطئه و جنگ نظامی و تحریم اقتصادی انقلاب را از بین ببرند اما در تمام اقدامات خود شکست خوردند.
وی با تاکید بر اینکه چه منافقین و چه خاندان پهلوی به خاطر خیانت های خود به ایران ، منفورترین شخصیت ها نزد ملت ما هستند.خاطر نشان کرد: امروز از ژنرال هال قدکشیده صدام و حزب بعث خبری نیست ، امروز از گروهک های تجزیه طلب خبری نیست ، امروز از اردوگاه های منافقین در منطقه خبری نیست و این شکست ها را مدیون خون شهدا هستیم.
مرخصی زایمان بانوان پزشک همان ۹ ماه باقی میماند
در پی شکایت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و درخواست ابطال بند دوم بخشنامه شماره ۱۰۰/۴۰۴ تاریخ ۹۴/۵/۱۷ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تقلیل مدت زمان مرخصی زایمان مادران پزشک متخصص که در دوره انجام طرح صاحب فرزند می شوند، از ۹ ماه به ۴ ماه و محاسبه همین ۴ ماه در سنوات دوره تعهد خدمتی طرح دستیاری تخصصی، هیات عمومی دیوان عدالت اداری پس از بحث و بررسی، مصوبه مورد شکایت را تبعیض ناروا و مخالف بند نهم اصل سوم قانون اساسی دانست و رای به ابطال آن داد.
بنابراین مرخصی زایمان بانوان متخصص پزشک همان ۹ ماه خواهد بود.
آمادگی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت شهرک صنعتی مشترک مرزی
در دیدار هیات ایرانی به سرپرستی اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل با مسئولان اقتصادی جمهوری آذربایجان در باکو، مراحل نهایی کردن ساخت شهرک صنعتی مشترک مرزی دو کشور بررسی شد.
در دیدار هیات ایرانی با "شاهین مصطفی اف" معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان که روز پنجشنبه صورت گرفت، دو طرف ظرفیتهای موجود را برای ساخت شهرک صنعتی مشترک مرزی بررسی کرده و احداث این شهرک را بستر مناسبی برای سرمایهگذاران ایران و جمهوری آذربایجان، توسعه همکاریهای اقتصادی و ورود محصولات ایرانی به بازار روسیه و کشورهای آسیای مرکزی دانستند.
معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان در این دیدار سطح همکاریهای دو کشور را در زمینههای مختلف به ویژه انرژی، صنعت، حمل و نقل و گردشگری خوب توصیف کرد و اظهار داشت: در سالهای اخیر حجم مبادلات تجاری تهران - باکو همواره رو به افزایش بوده به طوری که این حجم در ۱۰ ماهه سال جاری میلادی در مقایسه با زمان مشابه سال قبل ۳۱ درصد افزایش داشته است.
۹ دی ایستگاه پایانی فتنه محسوب میشود
«حسین شریعتمداری» امروز (جمعه 6 دی) به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به فرارسیدن سالروز 9 دی گفت: 10 سال است که از این رخداد می گذرد؛ اتفاقی که ایستگاه پایانی فتنه محسوب میشود.
مدیر مسئول روزنامه کیهان به بررسی شباهت های فتنه 88 و رخدادهای این چنینی در تاریخ اسلام پرداخت و با بیان اینکه در فتنه ۸۸ مانند جنگ احزاب در زمان پیامبر همه احزاب وارد صحنه شده بودند، گفت: در آن زمان گروههای بهایی، مجاهدین خلق و نهضت آزادی تحت حاکمیت خارجی ها فعالیت می کردند.
وی با اشاره به اینکه در آن تاریخ تکفیری ها نیز وارد ماجرا شدند، گفت: اوباما، مرکل و تونی بلر از این فتنه حمایت میکردند و این اتفاق ها در حالی رخ داد که از مدتها قبل همه شرایط را آماده کرده بودند.
شریعتمداری درباره برنامه ریزی هایی که قبل از فتنه 88 برای ایجاد آن از سوی کشورهای غربی طراحی شده بود، گفت: مسئولان عالی رتبه سرویس های اطلاعاتی بیگانه تحت عنوان اساتید دانشگاه ها و تحت عناوین دانشگاهی وارد کشور شده بودند و با کسانی که قرار بود در فتنه نقش آفرینی کنند جلسات آموزشی گذاشتند و برخی از آنها را به کشورهای دیگر برده بودند.
برای دور ماندن از خطرات اخلاقی و سیاسی باید به سنگر دعا و نیایش پناه ببریم
حجتالاسلام «کاظم صدیقی» امروز (جمعه 6 دی) در خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه چراغ عقل راهنمای زندگی بشر است و بیان این موضوع که خداوند نعمت عقل را در وجود انسان قرار داده و انسان را به واسطه آن به دین هدایت می کند، گفت: این عقل ست که به انسان می گوید چه چیز به نفع و مصلحت دنیا و آخرت است.
خطیب موقت نمازجمعه تهران با اشاره به اینکه عقل است که به انسان می گوید چه چیزی موجب آسیب و خسران دنیا و آخرت است، گفت: هیچ انسان عاقلی خود را جلوی گرگ نمیاندازد.
وی در ادامه با اشاره به اتفاق های سیاسی و تغییر مواضع افراد در این رخدادها گفت: فردی را امروز در فتنه میبینیم که تا دیروز با انقلاب بود. اتفاق افتاده شخصی که دیروز مدیرکل یا رئیس بوده امروز در زندان است و سراغ او را باید در زندانها گرفت، اینها همگی عبرت است.
حجت الاسلام صدیق با اشاره به اینکه این خطرات اخلاقی و سیاسی ممکن است در زندگی هر کسی اتفاق بیفتد، گفت: این نوع بلاهای مادی، معنوی، آبرویی و آخرتی پیشبینی نشده در کمین است و انسان را شکار میکند.
وی بر این موضوع تاکید کرد که برای اینکه گرفتار این خطرها و زیان ها و بلاها نشویم باید به سنگر دعا و نیایش پناه ببریم./
نظر شما