«عادل قاسمی» در حاشیه مرحله استانی نخستین مهرواره سرود آفرینش «نغمههای روشن فردا» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، اظهار داشت: جشنواره های سرود با هدف تقویت توانایی های بالقوه و ظهور و بروز استعدادهای نهفته برگزار می شود.
داور نخستین جشنواره مهرواره سرود آفرینش در خراسان جنوبی افزود: از دیدن اجرای زیبا و دلنشین کودکان و نوجوانان در مهرواره سرود آفرینش شگفت زده شده و حس خاص این کودکان در اجرای با نشاط و شاداب قابل تحسین است.
قاسمی با بیان اینکه به لحاظ تکنیکی در سرودهای جشنواره نکاتی که نیازمند تقویت باشد، دیده می شد، گفت: بسیاری از آثار ارائه شده به مهرواره سرود آفرینش، مربیان تخصصی ندشته اند، ولی اعضای گروه هماهنگی، همسرایی و تکنیک های خوانندگی را به خوبی دنبال می کردند.
وی بیان کرد: اجراهای مختلف در مهرواره سرود آفرینش خراسان جنوبی با درنظر گرفتن امکانات کم استان، از اشکالات تکنیکی بسیار کمی برخوردار بود و در مقابل طرز بیان و هماهنگی کودکان و نوجوانان قابل توجه و معصومیت آنها در صدا و لحن شنیدنی است.
داور نخستین جشنواره مهرواره سرود آفرینش در خراسان جنوبی گفت: نیاز است که مربیان گروه های سرود آموزشهایی را فراگرفته و به سمت تخصصی شدن در حوزه سرود حرکت کنند تا آثاری اثربخش در آینده تولید شود.
وی بیان کرد: هدف از برگزاری هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و نخستین مهرواره سرود در خراسان جنوبی تمرین زندگی و آینده برای زندگی بود که در سرودها و تئاتر های اجرایی، بچه ها در صحنه با در نقش های خود زندگی و از اجرای آن لذت می برند.
قاسمی بیان کرد: اجرای هنر با زبان سرود و نمایش لذت بخش است و تمرین زندگی است تا کودکان و نوجوانان آینده خود را بسازند است.
وی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همت خوبی برای برگزاری سرود و تئاتر دارد و بچه ها در اجرا برای نقش های خود، گامی به سوی زندگی بهتر برای آینده ای بهتر را تمرین می کنند.
نظر شما