لزوم بیان قصه ها و آداب و سنن خراسان جنوبی در قالب های نمایشی

عباس زاده گفت: خراسان جنوبی از نظر قصه، آداب و آئین، بکر و ناشناخته است و برای مطرح شدن در کشور و جهان باید هنرهای نمایشی را با بهره گیری از این ظرفیت ها و با کمک استعدادهای خاص تقویت کرد.

«حسین عباس زاده»، در حاشیه هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و نخستین مهر واره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، اظهار داشت: هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پر انرژی و دارای ایده های خوب بر روی صحنه بود.

 

داور مرحله استانی هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون خراسان جنوبی افزود: برگزاری این جشنواره در خراسان جنوبی با متن های خوب، به روز و با خلاقیت های خاص بر روی صحنه رفت و طراحی عروسک ها و رنگ ها و همچنین انتخاب موسیقی ها در حوزه نمایش کودک و نوجوان بی نظیر بود.

 

عباس زاده گفت: عملکرد و کارنامه کانون پرورش فکری در حوزه تئاتر کودک و نوجوان بی نظیر و درخشان است و در نمایش های آموزشی، کانون پیشرفته تر، منسجم تر و دقیق تر در راستای اهداف نمایشی کار کرده است.

 

وی بیان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان در هنرهای نمایشی به نیاز مخاطبان به دیدن شدن و خلاقیت آنها اهمیت بیشتری در قیاس با دیگر ارگان‌ها و نهادهای آموزشی می دهد.

 

داور هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی با اشاره به آسیب های رقابت بین کودکان و نوجوان در جشنواره ها، گفت: سعی شده در جشنواره های کودک و نوجوان، رقابت لحاظ نشود و بهترین ها تشویق شوند، لذا برای زحمات تمامی گروه‌های شرکت کننده ارزش قائل هستیم.

 

عباس زاده با بیان اینکه تئاتر یک هنر متکی بر علم است، افزود: انتخاب نفرات اول تا سوم، یکی از اصول برگزاری جشنواره ها است ولی این جشنواره شاخصی برای سنجش میزان آمادگی این گروهها برای اجرا در مراحل بالاتر است.

 

وی عنوان کرد: خراسان جنوبی با وجود کمبود امکانات نمایشی، در برگزاری هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی خوش درخشید ولی باید امکانات بیشتری از جمله فضا برای تمرین نمایش در اختیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان قرار داده شود، چون به اینگونه اجراها در سطوح دانش آموزی نیازمند هستیم.

 

داور مرحله استانی هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون خراسان جنوبی گفت: در حوزه تئاتر کودک زیرساخت ها ضعیف است و امیدواریم روزی فرا برسد که به تعداد هر هزار نفر در خراسان جنوبی، یک گروه فعال نمایشی داشته باشیم چرا که این ظرفیت و پتانسیل در این استان به وضوح دیده می شود.

 

عباس زاده گفت: خراسان جنوبی از نظر قصه، آداب و آئین، بکر و ناشناخته است و برای مطرح شدن در کشور و جهان باید هنرهای نمایشی را با بهره گیری از این ظرفیت ها و با کمک استعدادهای خاص تقویت کرد.  

 

وی گفت: با وجود اینکه نمی توان در هنر مقایسه ای قائل شد؛ ولی خراسان جنوبی قابلیت ها و ظرفیت های خاصی به لحاظ هنرهای نمایشی و تئاتر دارد که نشان دهنده این است که با هنر پویا در این استان مواجه هستیم.

کد خبر 872772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha