جریان فتنه درصدد تضعیف ولایت فقیه بود

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، مخالفت جریان فتنه با رهبری نظام را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این واقعه آشکار بود که تعمد دارند به خارجی ها نشان دهند که حرف رهبری در ایران فصل الخطاب نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، غلامعلی حداد عادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، امروز(9دی) در همایش "بررسی سابقه 20ساله فتنه سال 88" که در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به تردید افکنی جریان فتنه، قبل از شمارش آرا گفت: از همان روز انتخابات که هنوز در صندوق های رای باز نشده بود بذر تردید و شک و تهمت و افترا را در اذهان افشاندند و کاری کردند که پدیده ای باشکوه تحت الشعاع قرار گرفت و این ظلم بزرگی به ملت ایران و خدمت بزرگی به مستکبران بود.
 

وی ادامه داد: اینها تهمت تقلب به نظام اسلامی زدند، چهره روشن نظام را نزد مردم جهان چهره زشتی جلوه دادند، نظامی که براساس اعتقاد به خدا به وجود آمده و بزرگمردی مانند امام خمینی(ره) با توکل به خدا آن را آغاز کرده بود.
 

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه بنده جزو کسانی بودم که صبر کردم مهلت قانونی شورای نگهبان برای رسیدگی به شکایات اضافه شود، اظهار داشت: از ابتدا تا انتهای بررسی از نزدیک شاهد وقایع بودم ولی هرچه ما تلاش کردیم که ببینیم دلیل اینها برای ادعای تقلب انتخابات چیست بی نتیجه ماند.
 

رییس پیشین مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: با سازمان ثبت احوال کشور صحبت کردیم گفتند که رایانه ای کنار صندوق رای می گذاریم هر اسمی که در ته برگ نوشته شده به رایانه داده و از حافظه مرکزی سازمان ثبت احوال مشخصات را استعلام می کنیم اما آقایان پا پیش نگذاشتند.
 

حدادعادل گفت: شورای نگهبان به گروه هایی که آماده شمارش مجدد آرا بودند گفت که در جلوی دوربین های صدا و سیما 10درصد صندوق ها را شمارش کنید و دیدیم که هیچ اتفاقی نیفتاد.
 

وی با بیان اینکه نامه کذایی که مبنی بر آن در زندان ها با خانم های زندانی رفتار خلاف عفت شده یکی دیگر از جفاهایی بود که صورت گرفت، خاطرنشان کرد: تصور کنید انقلابی که بر پایه اسلام شکل گرفته و روحانیت اسلامی آن را رهبری کرده توسط فردی که در لباس روحانیت است و در مصادر بالای این نظام هم بوده نظام را به این متهم کند که در زندان ها چنین رفتاری با زنان زندانی صورت می گیرد.
 

رییس پیشین مجلس شورای اسلامی، همچنین مخالفت جریان فتنه با رهبری نظام را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: از سال 76 به صورت مستمر شاهد بودیم اما در این واقعه آشکار بود که تعمد دارند به خارجی ها نشان دهند که حرف رهبری در ایران فصل الخطاب نیست.
 

حدادعادل ادامه داد: رهبر انقلاب خدمات از این آقایان خواهش کردند که به اردوکشی خیابانی خاتمه دهند اگر کسی کم ترین توجهی به ولایت داشت باید اعلام می کرد که راهپیمایی فردا تعطیل است اما آنها اصرار داشتند که راهپیمایی صورت بگیرد تا نشان دهند که ولایت فقیه در ایران حاکم نیست.
 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت قدرشناسی ولایت فقیه تاکید و عنوان کرد: اگر در زمان جنگ نفوذ کلام امام نبود آیا امروز اسمی از ایران باقی مانده بود؟ چرا قدر این نعمت را نمی دانیم؟
 

وی با تاکید بر زیرپا نهادن قانون اساسی در جریان فتنه تصریح کرد: آنهایی که ادعای قانون شکنی داشتند، خودشان در ادعای تقلب در انتخابات چقدر قانونی عمل کردند؟ اما داستان فقط و فقط مخالفت با نظام بود.
 

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گستاخ کردن طیف مخالفان با انقلاب را از دیگر اقدامات جریان فتنه دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامی از ابتدا دارای مخالفانی بود اما تعدادشان اندک بود که در جریان فتنه جرات پیدا کردند که به صحنه بیایند.
 

حدادعادل، با بیان اینکه جریان فتنه برای منحرف کردن شعارهای اصلی انقلاب تلاش کردند، گفت: شعار اصلی ما از اول حمایت از مردم و آرمان فلسطین بوده و یکی از دستاوردهای امام در پیروزی انقلاب این بود که پرچم مبارزه با اسراییل را به دست بگیرد.
 

رییس پیشین مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کار از جای دیگری لنگ است وگرنه باید فردای آن روز که شعار "نه غزه نه لبنان جانم فردای ایران" را سر می دادند باید اعلام برائت می کردند.
 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر لانه جاسوسی امریکا تسخیر نمی شد و مهندس بازرگان استعفا نمی داد موسوی نخست وزیر نمی شد اما همین آقا 13 آبان سال 88 بیانیه می دهد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 8727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha