ایجاد اشتغال برای ۲۱۰ مددجو از طریق طرح راهبران شغلی در استان مرکزی

موسی نژاد با بیان اینکه ۲۱۰ مددجو از طریق طرح راهبران شغلی مشغول به کار شده اند گفت: اجرای طرح راهبران شغلی گامی مثبت در راستای توانمند سازی مددجویان کمیته امداد است.

«قنبر موسی نژاد» با اشاره به اینکه طرح راهبری شغلی از طرح های جدید کمیته امداد است که در سال جاری اجرایی شده است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: بخشی از تسهیلات امداد در حوزه کارفرمایی است، به شکلی که کارفرما، مددجوی ما در حوزه کاری خود به کار می گیرد و متعهد می شود تا سه سال مددجو در آن مرکز فعالیت کند و در ازای این امر تسهیلات دریافت می کند.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با اشاره به اینکه در این طرح علاوه بر ارایه تسهیلات به کارفرما در برخی موارد نیز در قالب راهبری شغلی به خود مددجویان تسهیلات ارایه می شود، افزود: در این بخش کارفرما به عنوان کارآفرین سفارش کار به مددجویان می دهد و محصول را که سفارش داده از مددجو خریداری کند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های مددجویان ما بحث فروش محصولات و بازار یابی است، خاطر نشان کرد: مددجویان ما عموما توان و تخصص این کار را ندارند و با اجرای این طرح بخش بزرگی از مسکلات این عزیزان مرتفع می شود.

 

این مقام مسئول از ایجاد اشتغال برای ۲۱۰ مددجو از طریق طرح راهبران شغلی خبر داد و گفت: طرح راهبری شغلی یکی از راهبردهای کارآفرینی در کمیته امداد است که در این راستا در طول زمان فعالیت توانسته موفق عمل کند.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی در ادامه با تاکید بر اینکه نقش امداد در این طرح نظارتی است، گفت: با اجرای طرح مددجویان دیگر دغدغه برای فروش محصولات ندارند و تولیدات خود را به رهبران شغلی می دهند و سود راهبر نیز در افزایش تولیدش است.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: راهبری شغلی اقدامی مؤثر در جهت پایدارسازی اشتغال مددجویان و توانمندسازی این عزیزان در مشاغل خورد است.

 

موسی نژاد ادامه داد: راهبر شغلی کسی است که در یک‌رشته تخصصی تجربه‌اندوزی و موفق عمل کرده و زنجیره شغلی را برای تداوم شغلی مددجو تعریف می‌کند و به‌عنوان راهبر شغلی به‌صورت مداوم به مددجویان تحت حمایت که مستعد کارآفرینی و ورود به عرصه کار هستند مشاوره می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه ارائه مشاوره در چگونگی تهیه مواد اولیه، بازاریابی و فروش محصولات تولیدی از دیگر اقدامات راهبران شغلی است، اظهار کرد:  با اجرای طرح راهبری شغلی، کارآفرینان، طرح‌های اشتغال‌زایی خود را به کمیته امداد پیشنهاد داده و پس از بررسی، با انعقاد تفاهم‌نامه در خصوص توانمندسازی مددجویان و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان اقدام می‌کنند.

کد خبر 872646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha