به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «بیژن ربیعی» در سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی آبادان که در محل سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: برای برون رفت از بحران قبلی و شرایط کنونی آبادان نیاز به یک حرکت جدید در سطح دستگاه های شهری به ویژه دستگاه های خدمات رسان است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان با بیان اینکه باید با یک تعمق خاص و همفکری میان دستگاه های عضو شورای سلامت راهکارهای منطقی و عملی برون رفت از این وضعیت ایجاد شود افزود: اکنون برای این مهم نیاز به ارائه نظرات کارشناسی در جلسات شورای سلامت داریم.
وی مهمترین جلسات شورای تأمین این فرمانداری را مربوط به جلسه شورای سلامت شهرستان خواند و با انتقاد از حضور روسای دستگاه های عضو شورای سلامت در جلسات اضافه کرد: متأسفانه آنچه در این جلسه و جلسات مشابه می بینیم حضور کمرنگ رؤسای ادارات عضو شورای سلامت است که در بسیاری از موارد حتی معاونان آنان نیز حاضر نمی شوند و این وضعیت به هیچ وجه خوب نیست.
ربیعی تاکید کرد: بهداشت عمومی، سلامت و امنیت غذایی انسان ها از موضوعات مهمی است که برای آن در شورای تأمین نیز مصوباتی ارائه می شود، خروجی جلسات شورای سلامت برایمان مهم است اما آنچه در این جلسات شاهدیم آنکه از ۳۰ دستگاه عضو این شورا بیش از ۵۰ درصدشان جزء غائبین جلسه هستند.
وی با اشاره به اینکه عدم حضور پر تکرار برخی مدیران دستگاه های اجرایی عضو شورای سلامت در جلسات را به هیچ وجه قابل توجیه نیست، بر ضرورت حضور مدیران مربوطه برای تصمیم گیری، برنامه ریزی و اقدام تأکید کرد و اذعان داشت: تلاشمان این است تا در جلسات شورای سلامت ضمن پایش اتفاقات در جهت بررسی کمبودها و نواقص در راستای ارائه راهکارهای عملی و همفکری برای حل مشکلات چاره اندیشی کنیم و بازوان حمایتی آبفا و شهرداری باشیم اما متأسفانه از قوت این شورا برای بهره وری مطلوب و داشتن خروجی مناسب و چاره ساز استفاده نمی شود.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان به جلسه چند روز گذشته در استانداری خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: در جلسه ای که چند روز پیش در اهواز و با حضور استاندار برگزار شد، مقرر شد تا شهرداری های مختلف استان به عنوان معین به کمک شهرداری های آبادان، خرمشهر و اهواز بیایند تا در راستای لایروبی کانال ها و آهک پاشی مناطق آسیب دیده از باراندگی اخیر اقدام شود.
وی تصریح کرد: باید با مغتنم شمردن فرصت پیش آمده و نظارت دقیق بر عملکردشان و هدایت آنان بهترین و بیشترین بهره وری را داشته باشیم.
ربیعی با بیان اینکه مشکلات بهداشتی در آبادان کم نیست عنوان کرد: رفع بسیاری از مشکلات بهداشتی بودجه نمی خواهد و می توان با یک برنامه ریزی درست، منسجم و هدایت نیروها و به کارگیری امکانات و تجهیزات موجود در راستای رفع آنان کوشید؛ چرا نباید خودمان آستین ها را بالا بزنیم و همیشه منتظر باشیم تا دست غیبی برای کمک بیاید و ما را همراهی کند تا کار انجام شود؟.
وی بیان کرد: جمعی از مردم به طور خودجوش نهضتی را برای پاک سازی و نخاله برداری از سطح شهر و طی هماهنگی در فضای مجازی به راه انداختند و این نشان دهنده آن است که اگر ما مسئولان برنامه ارائه کنیم باز مردم پیشگام هستند.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان از دستگاه های اجرایی خواست تا به صورت جدی در بحث مسائل بهداشت عمومی مشارکت داشته باشند و ابراز کرد: باید به طور جدی در موضوع رعایت مسائل بهداشت عمومی شهر مشارکت کنیم و برای آن برنامه داشته باشیم، مردم آبادان مردمی بالنده و فهمیدهاند و باید از این روحیه برای بهبود وضعیت شهر استفاده کرد.
ربیعی یاد آور شد: به منظور بهبود کارها و انجام تخصصی تر اقدامات به طور حتم نشست های فرعی شورای سلامت را برگزار می کنیم.
نظر شما