به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، غلامعلی حداد عادل امروز (9دی) در همایش "بررسی سابقه 20ساله فتنه سال 88" که در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان این که 9 دی را باید از این پس وارد تقویم انقلاب بکنیم، تصریح کرد: 9 دی را باید فرصت مغتنمی برای بازخوانی پرونده فتنه 88 بدانیم و در این فرصت باید بپرسیم چه اتفاقاتی افتاد، مرور کنیم، از یاد نبریم و بپرسیم چرا آن اتفاقات افتاد و نقش سران فتنه و گروهک ها و عوامل ضد انقلاب در این ماجرا چه بود.
وی ادامه داد: همه ملت ایران، دانشگاهیان و حوزویان باید ماهیت باید بشناسند و طلاب در حوزه در کندوکاو درباره فتنه سزاوارترند چرا که روحانیت در این فتنه هدف بود و این وظیفه روحانیون را سنگین می کند.
رییس پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان این که بسیاری از مردم از قوه قضاییه می خواهند که سران فتنه را محاکمه کنند، گفت: ما تصور کنیم دادگاهی در محضر ملت برپا شده باشد و مردم بخواهند کیفرخواستی برای سران فتنه تنظیم کنند، این کیفرخواست مشتمل بر چه نکاتی می تواند باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی روز 9دی را یک دادگاهی به وسعت تمامی ایران دانست و خاطرنشان کرد: در این روز ملت ایران رای خود را صادر کرد و روز تجلی هوشیاری و بصیرت مردم و اعلام وفاداری مردم به اسلام، انقلاب و رهبری بود.
حداد عادل ادامه داد: در قم هم مردم در آن ایام مردانه و جوانمردانه به میدان آمدندو یک بار دیگر هم اخیرا در استقبال ار رهبری به میدان آمدید و نشان دادند که حوزه علمیه و روحانیت اسلامی در همان مسیری است که از ابتدای انقلاب بود.
وی با اشاره به پیام حضور مردم قم در 9 دی و استقبال از سفر رهبری به قم تصریح کرد: پیام این بود که ما مردم قم و روحانیت اسلامی و مرجعیت دینی در همان راهی که امام از نزدیک 50 سال پیش پیش پای مان نهاده ثابت قدمیم و در این راه فرقی بین خمینی و خامنه ای نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به خسارت های وارده شده در جریان فتنه تصریح کرد: یکی از صدماتی که حوادث بعد از انتخابات سال 88 وارد کرد این بود که حضور مردم در انتخابات و مشارکت گسترده مردم در انتخابات را تحت الشعاع قرار داد و به فراموشی کشاند امری که باعث افتخار ما و دستاورد انقلاب ما بود.
حدادعادل با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات تاکید کرد: این که مردم با اعتماد به نظام در حدود 85 درصد پای صندوق های رای حاضر شوند و با آرامش رای بدهند دستاورد و پیروزی بزرگ و امری بود که رهبری به آن مباهات کرده و از مردم تشکر کردند.
وی افزود: به طور متوسط سالی یک انتخابات داشتیم و در همه بهتر و بالاتر انتخابات سال 88 بود که مردم با درصد بی سابقه ای شرکت کردند و این پدیده در عالم سیاست و در مصافی که با امریکا داریم خیلی ارزشمند بود.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهایی که مزدوران امریکا بر آن ها حکومت می کنند و خبری از مردم سالاری در آن جا نیست متزلزل می شوند.
رییس پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که حکومت هایی که مستبدترند پیش امریکا عزیزترند، خاطرنشان کرد: اما در عین حال امریکا برای فریب افکار عمومی خود را مدافع دموکراسی معرفی می کند و دخالت خود در کشورها را با این مساله می خواهد توجیه کند.
پایان پیام/
نظر شما