به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «وحید خسروی» در حاشیه هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی به خبرنگاران اظهار داشت: امروز به یک واسط و رابط فرهنگی برای ایجاد ارتباط بین نسل گذشته و آینده نیاز داریم چرا که نسل آینده نقشه راه می خواهد که بخشی از آن در گذشته کشیده شده است و امروز باید پیاده سازی شود.
ناظر هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه نمایش و سرود یک نوع واسط فرهنگی برای اتصال کانال نسل آینده و گذشته محسوب می شوند، گفت: امروز می بینیم که کودکان شهرستانی که در کمبود شدید امکانات و مسائل آموزشی قرار دارند با اندک آگاهی کار خود را در حوزه نمایش و سرود به زیبایی و با جذابیت انجام می دهند.
وی با اشاره به اینکه در دنیا اتفاقات جدیدی هر روز در هنرهای نمایشی رخ می دهد، افزود: کودکان و نوجوانان عضو کانون فکری و پرورشی امروز می بینیم که در انبوه فضای مجازی و رسانه های مختلف به سمت سرود و نمایش آمده اند که این موضوع با ارزش ترین کاری است که به وقوع پیوسته است و بالاترین سطح اتفاق فرهنگی و هنری محسوب می شود.
خسروی بیان کرد: اصلی ترین ارمغان و دستاورد هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این است که نوجوانان و کودکان به توانایی های خود پی ببرند و آن را نشان بدهند و هر کس متوجه می شود که در چه بخشی توانمندتر است.
ناظر هجدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی اظهار داشت: مربیان و متولیان تولید سرود و نمایش باید بدانند که با کمترین امکانات هم می توان خلاقانه ترین عروسک را بسازند که در آن زمان، کمبود امکانات معنایی ندارد.
وی در پایان گفت: اینترنت و فضای مجازی این امکان را به وجود آورده که با دنیایی گسترده تر ارتباط داشته باشیم و با کمک گرفتن از آن و حتی با دستان خالی می توانیم عروسک هایی را خلق کنیم که باعث شگفتی همگان شود.
نظر شما