به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، «فاطمه السادات حسینی» امروز(چهارشنبه ۴ دی) در نشست کارگروه بانوان ستاددهه فجر انقلاب اسلامی با یادآوری این مطلب که همگی دین بزرگی نسبت به انقلاب و اهداف و آرمان ها آن داریم؛ تشکیل این کارگروه را در راستای نقش مهم بانوان در پیروزی و تداوم انقلاب دانست.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان اجرای برنامه های کاربردی، خدمت رسان و فرهنگی به جامعه هدف را منجر به اقتدار بیش از پیش بانوان دانست و از تشکیل ۵ کمیته ذیل این کارگروه خبر داد و بر فراهم سازی زمینه حضور فعالانه خانواده ها در برنامه های دهه فجر تأکید کرد.
وی تبیین نقش بانوان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را باعث ایجاد خودباوری در این قشر عنوان و بیان کرد: دستاوردهای مختلف انقلاب در حوزه زنان نیز باید منعکس و از نقش آفرینان و زنان اثرگذار تجلیل شود.
حسینی با تصریح به این نکته که برگزاری حتی یک برنامه باکیفیت در شهرستان ها ارزش بیشتری{نسبت به برنامه های بی محتوا} دارد؛ برگزاری یادواره فجرباوران و فجریاوران استان، گردهمایی بانوان بسیجی از همه اقشار، همایش زن و عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده، پیوند فاطمی را از جمله برنامه های بسیج جامعه زنان استان اعلام کرد.
وی از تشکیل کمیته بانوان در یادواره شهدای عشایر استان که در بهمن ماه برگزار می شود و نیز تجلیل از زنان بی سرپرست که موفقیت هایی داشتند توسط بهزیستی و کمیته امداد هم خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هنگفت قیمت چادر مشکی، سعی داریم برای بانوان ادارات چادر با قیمت مناسب تهیه و در دهه فجر توزیع کنیم.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان از نواختن زنگ انقلاب توسط ۵ مادر شهید شاخص در روز دوازدهم بهمن ماه جاری هم خبر داد و گفت: پیش بینی می کنیم حداقل ۵ خانه مهارت نیز در استان با نام شهیده ها یا مادران شهید شاخص آغاز به کار کند.
وی رویداد رشد و شتاب دهی کسب و کار بانوان (۲) برگزاری نمایشگاه های موقت و دائمی از مشاغل خرد بانوان، ویزیت رایگان و خدمات سلامت در حاشیه شهر، معرفی پایگاه های سلامت به خانواده ها برای مراجعه ایشان به این پایگاه ها، ایجاد صندوق های خُرد محلی، تجلیل از مادران و همسران شهدای مدافع حرم توسط بنیاد شهید، همایش«دختران امروز، مادران فردا» با همکاری آموزش و پرورش و... را از دیگر برنامه های دهه فجر امسال فهرست کرد.
حسینی اظهار داشت: برای خدمت رسانی به مناطق محروم ۱۶ سازمان را تعریف کردیم و اولین موضوع استقرار مشاوران در این مناطق و حاشیه شهر است زیرا مردم این مناطق به ویژه مادران نیازمند آن هستند چگونه مسائل خود را حل کنند.
وی کمیته های این کارگروه را شامل فرهنگی اجتماعی؛ کارآفرینی و اقتصادی؛ سلامت و بهداشت؛ ورزش و نشاط و رویداد مانا با تأکید بر نقش مادران توسط سازمان های مردم نهاد در حاشیه شهر عنوان کرد.
نظر شما