به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، آیین اختتامیه جشنواره ملی شعر آب با حضور جمعی از مسئولان، شاعران کشوری و استانی و اساتید دانشگاهی و دانشجویان علاقه مند به شعر برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه جشنواره ملی شعر آب زمینهای را فراهم کرده تا با همت شاعران سراسر کشور تجربه موفقی در موضوع ادبیات و آب داشته باشیم، عنوان کرد: انجام فعالیت های فرهنگی در کنار همایش های علمی در حوزه آب، اثرگذاری بالایی دارد.
«ناصر نبی زاده» با اشاره به این که آب رمز زندگی و حیات و هم مایه بقا است، ادامه داد: در قرآن ۶۳ بار به آب اشاره شده و ویژگی هایی همچون حیات بخشی، پاکی، پاک کنندگی و آبادانی برای آن ذکر شده است.
وی با بیان این که امیدواریم با فراهم شدن این بستر و برگزاری جشنواره شعر ملی آب، بتوان گام های بعدی را در راستای حفظ این مایه حیات برداشت، خاطرنشان کرد: موضوع آب برای خراسان جنوبی که در کویر واقع شده از اهمیت اساسی برخوردار بوده و با زندگی مردم این منطقه عجین شده است.
در این مراسم بر اساس آرای هیئت داوران متشکل از «حسن دلبری، مرادعلی واعظی و حبیب حاجی پور» نفرات برتر به شرح زیر معرفی و تجلیل شدند؛
در بخش اصلی جشنواره محسن کاویانی از استان قم و محمد زارعی از استان مرکزی به عنوان شاعران برگزیده انتخاب و به هر نفر تندیس جشنواره و لوح تقدیر به همراه مبلغ ۱۲ میلیون ریال اهدا شد.
جلال صابری از اصفهان، محبوبه عباسی از خراسان جنوبی و زهرا سعادتی از شهرستان کاشان به عنوان شاعران شایسته تقدیر انتخاب شدند و از این افراد با اهدای لوح تقدیر و مبلغ ۱۰ میلیون ریال قدردانی شد.
در بخش شعر کودک و نوجوان هادی فردوسی و سمیه تورجی از استان فارس به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند و تندیس جشنواره و لوح تقدیر به همراه مبلغ ۹ میلیون ریال را دریافت کردند. زهرا داوری از خراسان شمالی نیز در این بخش به عنوان شاعر شایسته تقدیر با اهدای لوح به همراه مبلغ ۷ میلیون ریال معرفی شد.
هیات داوران این جشنواره در بخش شعر آیینی هیچ شاعری را حائز رتبه برتر انتخاب نکرد و حمید حسینیان از یاسوج به عنوان شاعر شایسته تقدیر در این بخش انتخاب شد و لوح تقدیر به همراه مبلغ ۷ میلیون ریال را دریافت کرد.
گفتنی است، ۳۵۷ اثر از ۲۲۹ شاعر و ۲۵ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ملی آب ارسال شد که از این تعداد ۱۷۲ اثر مربوط به بخش اصلی، ۱۰۲ اثر در بخش نگرشهای آیینی به آب و ۸۳ اثر در بخش شعر کودک و نوجوان است.
نظر شما