به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « حسین فرشیدی » در نشست خبری اظهار کرد: از زمان آغاز موج آنفلوانزا، ۷۴۳ مورد بیمار تنفسی در بیمارستان های استان هرمزگان بستری شدند که از ۱۲۹ نفر از آنان نمونه گیری شد که ۱۸ مورد مثبت بود.
وی افزود: متاسفانه طی این مدت، ۱۶ مورد مرگ در استان هرمزگان اتفاق افتاد که فقط سه مورد آن مربوط به آنفلوانزا بود که از این تعداد نیز دو مورد آن، مادران باردار بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان پیشنهادداد: افرادی که از نظر بنیه جسمی ضعیف هستند از شهریورماه به دریافت واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.
وی با اشاره به موضوع وجود قرص در کیک های خوراکی، عنوان کرد: این موضوع به منظور به هم زدن امنیت روانی جامعه و صنعت کشور بود که با درایت دستگاه های مسئول این توطئه دشمن خنثی شد.
دکتر فرشیدی به دخالت برخی عطاری ها در امور پزشکی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در برخی از نقاط شهر بندرعباس، برخی عطاری ها رسما وارد حوزه درمان شده اند در حالی که هیچ گونه مدرکی از مراکز معتبر ندارند و از این رو ارائه خدمات در عطاری ها ممنوع است.
وی در ادامه از بدهی ۴۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبرداد و بیان کرد: بیمه سلامت ۱۳۰ میلیارد تومان، بیمه تامین اجتماعی بین ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان و بیمه نیروهای مسلح و سایر بیمه ها نیز بین سه تا چهار میلیارد تومان به دانشگاه بدهکار هستند.
فرشیدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه پارسال ۵۷ مورد بیماری مالاریا در هرمزگان به ثبت رسید که همگی از اتباع بیگانه بودند، افزود: امسال نیز ۳۸ مورد مالاریا در استان داشتیم که یک نفر از آنها نیز ایرانی نبود.
وی همچنین ضمن گلایه از معطل ماندن پروژه بیمارستان ۱۳۰ تختخوابی شریعتی در بندرعباس، تصریح کرد: این پروژه ۲۵ میلیارد تومان بدهکار است و به دلیل کمبود اعتبارات نتوانسته ایم آن را به سرانجام برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی این پروژه، افزود: برای تکمیل پروژه شریعتی به ۶۵ میلیارد تومان نیاز است و ضرورت دارد که صنایع و بنگاه های اقتصاد به کمک بخش درمان بشتابند.
وی اضافه کرد: پروژه بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس نیز از پیشرفت ۲۵ تا ۳۰ درصدی برخوردار است.
فرشیدی با اشاره به خاک خوردن سه دستگاه آمبولانس دریایی خریداری شده از کشور هلند در گمرک، گفت: ۱۴ جزیره در استان هرمزگان وجود دارد که وجود آمبولانس دریایی برای بخش درمان استان امری حیاتی است و امیدواریم ظزف یکی دو ماه آینده تحویل بخش درمان شوند.
وی همچنین با ذکر این مطلب که مراکز درمانی زیر ۵ هزار نفر دارای یک پزشک هستند و قابلیت شبانه روزی شدن ندارند، عنوان کرد: مراکز درمانی بالای ۱۲ هزار نفر جمعیت دارای سه پزشک هستند و به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند.
نظر شما