«سیدحسن حسینی» صبح امروز(چهارشنبه، 4دی) در حاشیه نشست با دانشآموزان دبیرستان امام حسین(ع) طرح شهید بهنام محمدی که در سالن جلسات سپاه صومعهسرا برگزار شد به خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا اظهار کرد: طرح «شهید بهنام محمدی» از جمله برنامههای بسیج دانشآموزی است که در تحقق این طرح پیوند سه نهاد مهم خانواده، مدرسه و مسجد دنبال میشود.
فرمانده سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه اجرای این طرح باعث تقویت بنیه علمی، آموزشی، تربیتی، فرهنگی، هنری و سیاسی دانشآموزان میشود افزود: وقتی دشمن در جنگ سخت با شکست مواجه شد به سمت و سوی جنگ نرم پیش رفت تا بتواند افکار و اذهان جوانان و نوجوانان کشور را تسخیر کند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان با الگوگیری از امثال شهید «بهنام محمدی» میتوانند جلوی نفوذ فکری دشمن را بگیرند گفت: در راستای این طرح با همکاری بسیج و آموزش و پرورش میتوان گامهای مؤثری در راستای تربیت دانشآموزان و همچنین تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و ارزشهای دفاع مقدس برداشت.
حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک مجموعه اثرگذار و سازمانی کلیدی است که نقش بهسزایی در تقویت و پیشرفت کشور دارد تصریح کرد: سپاه خود را موظف کمک به آموزش و پرورش میداند و از همه ظرفیتهای موجود برای امر تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم استفاده میکند.
فرمانده سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه امروز دشمنان علیه نوجوانان کشور برنامهریزی کردهاند تا بین آنان و دین فاصله بیندازند خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم با انجام فعالیت و برنامههای منظم و زیبا نقشههای دشمنان را خنثی كنیم.
گفتنی است، شهید بهنام محمدی در بهمن ماه سال ۱۳۴۵ در شهر مسجد سلیمان به دنیا آمد، از همان دوران کودکی با سختیها و دشواریهای زندگی آشنا شد و موجب شد تا برای مبارزات عالی و ارزشمند در عرصه زندگی آمادگی بیشتر به دست آورد.
بهرغم همه سختیها با کار، فعالیت و حرفه آموزی انس یافت و کارهایی چون خیاطی، تعمیر ماشین و تعمیر رادیو و تلویزیون را فرا گرفت.
بهنام پس از انقلاب در تعمیرگاه سپاه پاسداران به عنوان شاگرد مکانیک مشغول به کار شد، در دوران دفاع هقدس و هجوم دشمنان به خرمشهر راه مبارزه با متجاوزان را در پیش گرفت، او با همان جسم کوچک اما روح بزرگ و دل دریاییاش به قلب دشمن میزد و با وجود مخالفت فرماندهان، خود را به صف اول نبرد میرساند تا از شهر و دیار خود دفاع کند.
چندین بار نیز به اسارت دشمن درآمد اما هر بار با توسل به شیوهای از دست آنان گریخت و باز به نبرد و دفاع پرداخت، بهنام با استفاده از توان و جسارت خود توانست اطلاعات ارزشمندی از موقعیت دشمن را به دست آورده و در اختیار فرماندهان جنگ قرار دهد.
آن مبارز شجاع و پرتلاش همچنین کار رساندن مهمات به سایر رزمندگان اسلام را نیز انجام میداد و گاه آنقدر نارنجک و فشنگ به بند حمایل و فانسقه خود آویزان میکرد که به سختی این سو و آن سو میرفت. حضورش به دیگر رزمندگان روحیه میداد و تلاش بیامانش عرصه را بر دشمن تنگ میکرد.
سرانجام در حمله عراقیهای به خرمشهر در ۲۸ مهرماه ۱۳۵۹ و در روزی که خمپارهها امان شهر را بریده بودند و درگیری در خیابان آرش شدت گرفته بود مثل همیشه بهنام سر رسید اما ناراحتی بچهها دیگر تاثیری نداشت او کار خودش را میکرد کنار مدرسه امیر معزی اوضاع خیلی سخت شده بود ناگهان بچهها متوجه شدند که بهنام گوشهای افتاده است و از سر و سینهاش خون میجوشید پیراهن آبی و چهارخانه بهنام غرق خون شده بود.
نظر شما