به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «رضا سلم آبادی» در دیدار اعضای هیات عامل مرکز نیکوکاری رسانه یاران با استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: تعداد مراکز نیکوکاری تا پایان سال گذشته ۲۳ مرکز بود که این تعداد در حال حاضر به ۵۹ مرکز رسیده است که طبق برنامه تا پایان سال به ۹۰ مرکز خواهد رسید.
مدیرکل امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه هر جا بر توانمندی مردم تکیه کردیم، موفق بوده ایم و تشکیل مراکز نیکوکاری در راستای تحقق همین هدف پیش بینی شده است، افزود: در هشت ماه نخست امسال ۴۳ میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان درآمد مردمی توسط این نهاد جمع آوری شده است که از این رقم، ۸ درصد سهم صندوق صدقات، ۸ درصد زکات، ۲۵ درصد واریز حامیان ایتام و محسنین و ۵۹ درصد مبتنی بر نیاز بوده است.
به گفته وی، از مجموع درآمدهای مردمی، ۱۵ میلیارد تومان توسط مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است که نشان دهنده اعتماد مردم به این مراکز مردمی است.
سلم آبادی از رشد ۱۳۵ درصدی تعهدات حوزه مشارکتهای مردمی استان هم خبر داد و گفت: سرانه کمک مردم خراسان جنوبی در حوزه صدقات نسبت به سایر استانها بیشتر است؛ در بحث خیر فیزیکی شامل جمع آوری جهیزیه، سبد غذایی، کمک هزینه تحصیلی و ... بسیار خوب عمل کرده ایم اما در حوزه خیر نرم افززی کمتر رصد انجام شده است.
به گفته وی، سال گذشته ۵۴ درصد کمکهای مردمی در حوزه معیشت بود که باید بر اساس نیت واقف و خیر هزینه شود.
وی با اشاره به شکل گیری دو مرکز نیکوکاری تخصصی «رسانه یاران» و «سلامت» در خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد در کنار دیگر صنوف و به منظور خدمات رسانی هرچه بهتر به مردم، مراکز تخصصی دیگری راه اندازی شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی به طرح جذب یکهزار حامی برای فرزندان ایتام و محسنین در کشور هم اشاره کرد که از این تعداد سهم خراسان جنوبی ۲۰ هزار حامی است که باید امسال جذب شود.
«زینب رمضانی» رئیس هیات عامل مرکز نیکوکاری رسانه یاران خراسان جنوبی هم در این دیدار به شکل گیری این مرکز نیکوکاری در مهرماه امسال با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اشاره کرد و گفت: با پیشنهاد یکی از مراکز نیکوکاری شهر بیرجند، آمادگی برگزاری گلریزان «مهربانی» را با مشارکت تمامی مراکز نیکوکاری استان و استانداری خراسان جنوبی با دعوت از خیرین و مراکز خیریه داریم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون سه ماه از تاسیس این مرکز می گذرد، افزود: در این مدت برنامههای متعددی از جمله پویش «قلم مهربانی» با هدف تامین لوازمالتحریر و کفش دانشآموزان نیازمند، «سبد مهربانی» به منظور تامین سبد موادغذایی و توزیع آن بین نیازمندان و «گرمای مهربانی» به منظور تهیه لباس گرم ویژه دانشآموزان مناطق محروم اجرا شده است.
رمضانی ادامه داد: توزیع یک هزار جفت کفش با همکاری مرکز نیکوکاری مصلی بیجرند، توزیع یک هزار و ۲۰۰ پرس غذای گرم، توزیع ۵۰ سبد غذایی در جشن یلدای مهربانی، جمعآوری ۱۴۷ میلیون تومان با مشارکت کمیته امداد و تمامی مراکز نیکوکاری سطح استان در قالب پویش گرمای مهربانی به منظور تهیه لباس گرم برای دانش آموزان از دیگر اقدامات است.
وی گفت: تعامل و ارتباط سازنده و موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی، جذب نیکوکاران و حامیان، توسعه خدمات رسانی به محرومان و تکریم آنها، مردمی شدن مشارکتهای اجتماعی با توان رسانهها و ایجاد پل ارتباطی بین نیازمندان و خیرین در راستای خودکفایی نیازمندان از جمله اهداف شکل گیری این مرکز است.
نظر شما