خبرگزاری شبستان - مازندران؛ انسان ها با توجه به مقام خلیفه الهی بر زمین باید نسبت به پاکی فطرت خویش که پروردگار به آنها، اعطا کرد بسیار عنایت داشته باشند و از این امانت که در درونشان به ودیعه نهاده شده نباید فاصله بگیرند.
اما هنگامی که انسان ها از فطرت پاک خویش فاصله گرفتند، راه های مختلف برای نیل و بازگشت به آن، وجود دارد. که انبیا الهی و خاندان عصمت و طهارت (علیهمالسلام) برای این مهم از سوی خدای متعال فرستاده شدند.
حضرت عیسی (علیه السلام) یکی از انبیای الهی است که زندگی آن حضرت همچون پیامبران دیگر، شامل مراحل مختلف و آزمون های سخت بود.
مادر حضرت مسیح (علیه السلام) یعنی حضرت مریم (سلام الله علیها) که به پاکدامنی، مشهور بود اما وقتی که به اذن خدا، باردار شد از سوی اشخاص بسیار که حتی او را به طور کامل می شناختند، مورد تهمت های ناروا قرار گرفت.
اما به فضل الهی، طفلش یعنی حضرت عیسی (علیه السلام) در نوزادی به امر خدا، زبان گشود و پاکدامنی مادرش را به اثبات رساند و به تهمت های ناروا و ناشایست که از سوی افراد بیمار روحی مطرح شد، تمام آنها را باطل کرد.
تهمت های ناروا و نادرست در این زمان نیز نسبت به افراد مختلف وجود دارد که برخی سکوت اختیار می کنند و شخص تهمت زننده را به خدا، واگذار می سپارند یا مجبور به ترک وطن می شوند.
سالروز ولادت حضرت مسیح(علیه السلام) می تواند، نویدی برای همزیستی مسالمت آمیز باشد تا جهت کسب رضای خدا، مشکلات را تحمل کرد و زندگی خوب در کنار یکدیگر را تجربه نمود.
هنگامی که ایرانیان مسیحی، میلاد حضرت عیسی مسیح(علیه السلام) را جشن می گیرند، این امر به نوعی خود بیانگر زندگی صمیمانه در کنار مسلمانان است.
حضرت مسیح(علیه السلام) همچون پیامبران الهی دیگر، اشاعه دهنده نیکوکاری، محبت، مهربانی و عطوفت در بین اقشار مختلف مردم است و میلاد آن حضرت باید با تبیین درست زندگی آن بزرگوار، گرامی داشته شود.
یادداشت: معصومه علیزاده
نظر شما