به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز کشور عصر امروز (3 دی) در نشست صمیمی طلاب، فضلا و روحانیون خراسان شمالی که در محل مصلی بزرگ امام خمینی(ره) بجنورد برگزار شد، ضمن اشاره به جایگاه ارزشمند علم، گفت: مشکل جامعه ما این است که آموزش و پرورش خیلی از چیزهایی که یاد دانش آموزان می دهد، بخشی از اطلاعات است.
استاد و مفسر قرآن کریم افزود: مهمترین مشکل امروز مملکت ما این است که دیپلمه های ما هنر ندارند، مدارک دانشگاهی و حوزوی کاربرد عملی در جامعه ندارد.
وی با بیان اینکه طلبه های ما باید داستان گویی و کلمات قصار بدانند و در این هنر قوی باشند، اظهارداشت: قرآن حدود 300 قصه آموزنده دارد که می توان آن ها را برای افرادی که پای منبر ما می نشینند بیان کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطاب به طلاب و روحانیون، بیان داشت: همه افرادی که وارد حوزه می شوند باید از ابتدا نگاه علمی به آن داشته باشند و اگر می خواهند بالای منبر بروند باید ملا و فقیه شوند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، افزود: آخوند اول از همه باید قرآن آموخته باشد تا مفید واقع شود.
وی با اشاره به اینکه خیلی از حرف های ما آبکی است و باید هر چیزی که می خوانیم یا می گوییم چهار ویژگی داشته باشد، عنوان کرد: واجب یا مستحب باشد، یا مشکل جامعه را حل کند یا حداقل مشکل یک نفر را حل کند.
استاد و مفسر قرآن کریم با بیان اینکه علمی که فرا می گیرید باید در آن نور و رشد باشد، خاطرنشان کرد: یک روحانی و طلبه باید مخاطب شناس باشد و نیاز و شرایط جامعه را بشناسد و بر اساس آن علم آموزی کند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی گفت: آینده دنیا در اختیار مسلمانان است و اسلام کره زمین را خواهد گرفت که لازمه آن رهبری است که به عدالت جهان را اداره کند که آن وجود امام عصر(عج) بوده و قانونی که تحریف شده نباشد؛ قرآن است.
نظر شما