«حجتالاسلام و المسلمین اباذر بیگی»، در گفتگو با خبرگزاری شبستان از ارومیه، اظهار کرد: ۱۳۲ باب کتابخانه مخزندار در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان غربی فعالیت کرده و در کل تعداد ۵۱۷ هزار و ۴۷۱ جلد کتاب در کتابخانههای فوق موجود است.
مدیر ستاد نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: ۲۵۴ باب کتابخانه در سطح استان فعال بوده که از این تعداد ۱۳۲ باب بصورت مخزن دار و ۱۲۲ باز هستند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شهرستان های دارای کتابخانه ادامه داد: ارومیه، اشنویه، بوکان، پلدشت، چالدران، چایپاره، خوی، سلماس، شاهین دژ، شوط، ماکو، مهاباد ، میاندوآب و نقده از جمله شهرستان هایی بوده که دارای کتابخانه بصورت باز یا مخزن دار هستند.
این مقام مسوول اذعان کرد: در سطح ارومیه 33 کتابخانه در سطح شهر و 20 باب در روستاها فعال بوده و این تعداد کتابخانه در هزار و 230 کانون فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان غربی برای 85 هزارو 157 نفر عضو ارائه خدمات می دهند.
حجت الاسلام بیگی با بیان اینکه تا این لحظه تعداد ۱۳۳ کتابدار از ۱۳۲ کتابخانه مسجد در این استان به ثبت رسیده، خاطر نشان کرد: در کل تعداد ۵۱۷ هزار و ۴۷۱ جلد کتاب در کتابخانههای فوق موجود و در اختیار اعضا است.
مدیر ستاد نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود گفت: تعداد ۱۰ کتابخانه درجه یک و ۱۲ کتابخانه درجه دو و ۲۹ کتابخانه درجه سه و ۳۴ کتابخانه درجه چهار و ۴۷ کتابخانه درجه پنج از استان در سامانه به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۹۰ کتابخانه شهری و ۴۲ کتابخانه روستایی بوده که در این راستا تعداد ۳۱۹۸۸ عضو ثابت از خدمات کتابخانههای مساجد در این استان بهره میگیرند.
حجت الاسلام بیگی اذعان کرد: از تعداد کتابخانه های باز نیز که در این استان ثبت شده تعداد ۵۲ کتابخانه روستایی و ۷۰ کتابخانه شهری بوده و تعداد ۷۰ هزار و ۷۱۳ کتاب در کتابخانههای باز این استان موجود است.
وی با اشاره به اینکه سعی و تلاش کانون های مساجد استان فضاسازی مناسب کانون های مساجد برای توسعه فعالیت های فرهنگی است، افزود: در این زمینه تاکنون اقدامات بسیار ارزشمند و ارزندهای در این زمینه انجام یافته است.
این مقام مسوول در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مهم ترین مراکز تربیت نیروهای انقلابی در بین اقشار مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان کانون های مساجد هستند، گفت: این حرکت پویایی مطلوبی را در تمامی عرصه ها به دنبال داشته که نیاز است این حرکت با هدف توسعه فرهنگی استان مبنای کار قرار گیرد.
حجت الاسلام بیگی در پایان سخنان خود ادامه داد: كانون های فرهنگی و هنری مساجد را بستری ارزان و امن براي اجرای برنامه های فرهنگی و هنری كودكان و نوجوانان بوده و خانواده ها اعتماد ويژه ای به مسجد داشته و بدون هيچ دغدغه ای فرزندانشان را به اين مكان هدايت می كنند.
نظر شما