«علیرضا شیرین صحرایی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول اظهار کرد: در طول ۴۰ سال فعالیت اداره سواد آموزی، بیش از ۱۹۰ هزار فرد بی سواد و کم سواد توسط ۲ هزار و ۵۰۰ آموزش یار و آموزش دهنده اداره سواد آموزی در دزفول تحت پوشش قرار گرفتند.
رئیس اداره سواد آموزی دزفول افزود: از این تعداد ۱۴۸ هزار نفر موفق به دریافت کارنامه قبولی شدند که باعث شد جمعیت با سوادی شهرستان از ۵۱ درصد در قبل از انقلاب به بیش از ۹۵ درصد در جمعیت سنی ۱۰ تا ۴۹ سال افزایش یابد.
وی از بهبود آمار اختلاف سطح سواد بین زن و مرد و همچنین مناطق شهری و روستایی خبر داد و تصریح کرد: اداره سواد آموزی دزفول با اختصاص دادن بیش از ۸۵ درصد فعالیت خود در روستاها توانست اختلاف باسوادی بین مناطق شهر و روستایی را که قبل از انقلاب ۳۹ درصد بود به ۱۰ درصد و اختلاف سطح تحصیلات بین زن و مرد را از ۱۸ درصد به ۴ درصد کاهش دهد.
شیرین صحرایی ادامه داد: هم اکنون نیز بیش از یک هزار فرد کم سواد و بی سواد در ۲۰۰ کلاس درس از جمله ۲ مرکز یادگیری محلی شهدای دزفول و طلوع فجر و در دوره های مختلف سواد آموزی مشغول به تحصیل هستند که علاوه بر سواد آموزی، مهارت های اساسی زندگی همچون آئین همسرداری، تربیت فرزند، مهارت کنترل خشم، مسائل بهداشتی و همچنین مهارت های حرفه ای مانند قالی بافی، خیاطی، گل دوزی، صنایع دستی و ... را نیز فرا می گیرند.
وی در پایان با تبریک هفته سوادآموزی به همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت عنوان کرد: شهرستان دزفول به عنوان اولین شهر در استان خوزستان و بعد از تهران و اصفهان به عنوان سومین شهر در کل کشور در تاریخ یکم بهمن ۵۸ یعنی ۲۲ روز بعد از فرمان تاریخی امام (ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی شروع به کار کرد و هم اکنون نیز با تمام قوا و با به کارگیری نیروهای خدوم و زحمتکش حتی در دورترین نقاط شهرستان، مشغول به خدمت رسانی هستند.
نظر شما